Menu Zoeken

Agenda

DuPho Nieuws MPN Zomercongres 2017 Mark Engelen.png

MPN Zomercongres 2017

Dit jaar vindt het congres plaats in Maurik bij EVM 19. Een prachtige lokatie midden tussen het water en centraal gelegen in het land.

Het podium is dit keer voor Mark Engelen, een vanuit Rotterdam werkende reclame-, sport-, portret- en culturele fotograaf. Hij fotografeert mensen, veelal in grootse geënsceneerde settings. Met de nadruk op sportmarketing fotografie en het portretteren van bekende personen voor marketing doeleinden. Privé is hij een actieve gig-roeier en bezoekt hij graag sportevenementen.
 
Zijn opdrachtgevers bestaan o.a. uit reclame-bureau’s, culturele instellingen, artiesten, multinationals en tijdschriften. Hij regisseert ook muziek-video’s.
 
Daarnaast besteed hij ook een deel van zijn tijd aan vrij werk series. Zijn werk heeft verschillende prijzen gewonnen in wedstrijden als: PANL, IPA, PX3, SAN Awards en NYPHA. Zijn werk verschijnt met enige regelmaat in vaktijdschriften.
 
Klanten zijn o.a. Het Echte Werk, Senf Theaterpartners, TIPICO, ZIGGO, BLVD/MAN, V2, Elsevier, Ben/T-mobile, Radio 10, Roadrunner Records, De Volkskrant, Das Buro, Foreign Media Music, Metro, AT, Lava, EMI, Def, ARA, Vorm Vijf, BvL, Randstad, rOtheater, ModeMarché, Panorama, Interbrew, Het Zuidelijk Toneel, NAI, BVH, Min. OCW, JWT, LAIK, Publicis, Museum Rotterdam.
 
Naast het laten zien van zijn werk, gaat Mark ook aan de slag en laat hij zien hoe het er aan toe gaat tijdens een shoot.
 
In de middag zijn er verder nog de uitreiking van de Imaginem Awards en een fotobespreking. Natuurlijk sluiten we voor de liefhebbers af met een gezellige BBQ.
 
Schrijf je nu in!

Datum: 12 Juni 2017
Tijd:
Locatie : EVM 19, Eiland van Maurik 19, Maurik
Ledenprijs: MPN leden gratis (wel aanmelden) DuPho-leden 135 Euro
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.