Menu Zoeken

Agenda

DuPho Nieuws Arthur-Mebius_Dear-Sky_03.jpg

DuPho-dag bij Fotofestival Naarden

Maandag 12 juni organiseren we weer een DuPho-dag rondom het Fotofestival Naarden.
We starten de middag met een rondleiding, door de hoofcuratoren Feiko Koster en Eduard Planting, langs de hoogte punten van het Fotofestival. Daarna is er een gezellige borrel en een diner. We eindigen 's avonds met een lezing door Arthur Mebius in de Grote kerk.

Lezing Arthur Mebius – Dear Sky / North Korean Aviation.

Arthur Mebius is bekend als reclamefotograaf (voor o.a. Volkswagen, KPN, Migros en bol.com), maar maakt ook veel vrij werk. Hij is gespecialiseerd in ‘one frame stories’, die zowel het verleden, het heden als de toekomst laten zien.

In Naarden is zijn serie te zien over Air Koryo, de nationale luchtvaartmaatschappij van Noord-Korea. Internationale sancties en milieutechnische redenen hebben tot gevolg dat van de internationale bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij alleen China en Vladivostok zijn overgebleven. De oude Antonovs, Ilyushins en Toepolevs vliegen zelden in het buitenland en lijken dus overbodig. Toch worden deze vliegtuigen en hun bemanningen klaar voor gebruik gehouden. Arthur Mebius legt de routinewerkzaamheden van de bemanning vast: een ingestudeerd spel van onderhoud, controles en procedures. Een mooie ‘ground control dans’ waaruit een beeld van toewijding en trots straalt.

Programma.

  • 14.30 uur: Ontvangst door de hoofdcuratoren in het ticket office
  • 15.00 - 16.00 uur: Rondleiding
  • 17.00 - 19.00 uur: Borrel en diner
  • 19.15 - 20.30 uur: Lezing fotograaf Arthur Mebius in de Grote kerk

Kosten.

Totaal kosten deze dag kost 37,00 euro. (Entree 14,50 euro en diner 22,50 Euro) Rondleiding, borrel en lezing wordt door DuPho betaald.

Aanmelden.

Het programma gaat door bij minimaal 30 deelnemers.
Meld je uiterlijk 1 juni aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Naarden
Je ontvangt daarna per e-mail de bevestiging met alle nodige details.

Datum: 12 Juni 2017
Tijd: 14:30 - 20:30
Locatie : Fotofestival Naarden
Ledenprijs: 37,00 Euro
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.