Menu Zoeken

Agenda

2000px-LinkedIn_Logo.png

Workshop LinkedIn

DuPho organiseert in samenwerking met Judith de Pagter van delinkedintraining.nl uit Soest voor het derde jaar op rij twee workshops LinkedIn speciaal voor leden van DuPho.

1. Basistraining Personal Branding via LinkedIn 

In de ochtend kunnen deelnemers zich aanmelden voor de basistraining Personal Branding via LinkedIn van 9.30 tot 12.30 uur (inclusief lunch tot 13.00 uur). In deze ochtend gaan we met jouw persoonlijke LinkedIn pagina aan de slag. Je krijgt tal van interessante tips die je meteen gaat toepassen op je eigen laptop. Ook wordt uitvoerig uitleg gegeven over de knoppen en de werking van LinkedIn. 

Aan het einde van de training heb je veel aan je eigen profiel aangepast, steekt jouw profiel op LinkedIn met kop en schouders uit boven die van de concurrent en weet je een veel beter hoe LinkedIn werkt. Je ervaart geen drempels meer, omdat je begrijpt wat er achter de schermen gebeurt.

2. Meer klanten via LinkedIn

In de middag kunnen deelnemers zich aanmelden voor de gevorderden training Meer klanten via LinkedIn van 13.30 tot 17.00 uur (vooraf is er vanaf 12.30 uur lunch). Tijdens deze middag gaan we aan de slag met de bedrijfspagina op LinkedIn, hoe kun je content het beste via LinkedIn verspreiden, hoe kun je je netwerk uitbreiden en hoe kom je aan meer klanten via LinkedIn?

Deelnemers aan het middagprogramma krijgen de ondernemersroman “Een zaak van Fans” van Ellen de Lange-Ros cadeau ter waarde van € 19,95 excl. BTW. Een heel roman met een werkboek dat je veel leert over hoe je met behulp van online marketing aan nieuwe klanten kunt komen. 

Aan het einde van de middag heb je je eigen bedrijfspagina gereed, weet je hoe online marketing voor jouw bedrijf via LinkedIn werkt, ben je bekend hoe je voor jou interessante doelgroepen vindt op LinkedIn, hoe je jouw netwerk kunt uitbreiden en hoe je aan meer klanten komt via LinkedIn. Tevens is de interactie tussen jouw website en social media helder uitgelegd.

Het is ook mogelijk om voor de hele dag te boeken.

E-book cadeau

Deelnemers van de ochtend en de middag krijgen het door Judith de Pagter geschreven E-book “Mensen verbinden via LinkedIn”, versie voorjaar 2017 cadeau. Een handleiding voor LinkedIn van 150 pagina’s. Een eenvoudig geschreven naslagwerk waarin je alle kleine details nog eens rustig na kunt lezen.

Kosten voor DuPho-leden

Leden van DuPho krijgen 12,5% korting (kortingscode in nieuwsbrief 20 juni)

  • Het ochtendprogramma (3 uur, incl. lunch): € 109,37 excl. BTW.
  • Het middagprogramma (3,5 uur, incl. lunch): € 126,00 excl. BTW.
  • De hele dag (6,5 uur, incl. lunch): € 235,37 excl. BTW.

Zie hier meer informatie en aanmelden

Datum: 4 Oktober 2018
Tijd: 09:30 - 17:00
Locatie : Soest
Ledenprijs: zie info
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tijdens de training 'Personal Branding via LinkedIn' ga je aan de slag met jouw persoonlijke LinkedIn pagina aan de slag. Tijdens de training 'Meer klanten via LinkedIn' ga je aan de slag met je bedrijfspagina.