Menu Zoeken

Agenda

DuPho Fotolab Kiekie Workshop 27 juni.jpg

Masterclass Brendan de Clercq met Fotolab Kiekie

Op 27 juni 2018 organiseren we samen met Fotolab Kiekie een masterclass speciaal voor fotografie-studenten in Studio XYS (Amsterdam Noord). Deze masterclass is geheel kostenloos! 

De masterclass zal gegeven en gehost worden door fotograaf en lightshape specialist voor Profoto: Brendan de Clercq. Daarnaast zal DuPho ook aanwezig zijn om jullie op de hoogte te brengen over nieuws rond copyright en onrechtmatig gebruik van je beeld. 

Over Brendan de Clercq

Brendan de Clercq is een Ierse/Franse professionele portret- en fashion fotograaf en mixed media kunstenaar. Hij is HBO afgestudeerd fotograaf en vormgever. Tevens is hij de enige gecertificeerde trainer van Profoto in Nederland en is hij gespecialiseerd in Lightshaping. Brendan deelt graag zijn uitzonderlijke kennis en expertise via masterclasses en workshops.

In deze Masterclass tilt Brendan de Clercq jouw portretfoto’s naar een hoger niveau. Brendan geeft uitleg over de theorie aan de hand van zijn eigen werk, gemaakt in de studio en op locatie. Brendan leert je alles over de voorbereiding, de belichting, het manipuleren van licht met diverse lichtvormers en het bepalen van de sfeer en compositie. Het dagprogramma bestaat naast een korte theorie uit een flink deel praktijk.

Aanmelden

Stuur je naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp 'Masterclass juni 2018'.

Let op: vol=vol. We hebben plek voor maximaal 25 studenten.

 

Datum: 27 Juni 2018
Tijd: 13:00 - 16:00
Locatie : Studio XYS, Amsterdam Noord
Ledenprijs: Gratis
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.