Menu Zoeken

Agenda

DuPho DDK ParisPhoto 2018 Paulien Oltheten.jpg

DDK live #38 Paris Photo edition - Crossing Borders

DDK live #38 is een speciale Paris Photo editie! Een samenwerking met DuPho en Nederlands Fotomuseum in Atelier Néerlandais.

Paulien Oltheten

Voor deze speciale editie gaan wij in gesprek met Paulien Oltheten. DDK live onderzoekt haar manier van werken. Paulien overschrijdt op alle mogelijke manieren grenzen. La Défense, the venturing gaze is een kunstwerk waarin ze haar denkbeeldige verbanden presenteert tussen het gedrag van mensen tijdens hun dagelijkse levensroutines in het financiële district van Parijs. Paulien verbindt fictie met het dagelijks leven op een poëtische maar ook nuchtere manier. Het werk is een samenvoeging van een video-essay, een fotoserie, opnames en een verzameling objecten tot een live-uitvoering. Oltheten werd in 1982 geboren in Nijmegen en studeerde aan de AKV|St.Joost in Breda en aan de Rijksakademie in Amsterdam en is nu gevestigd in Amsterdam en Parijs.

DuPho app PicaPro

DuPho presenteert haar nieuwste app PicaPro! Deze applicatie is een licentiemodel ontwikkelt met Blockchain technologie. Via deze app kan de beeldmaker zijn/haar werk verkopen aan de klant zonder tussenpersonen. De licentie communiceert heel helder het gebruik voor een bepaalde periode, via een bepaald medium (social media, websites, print, etc.).

Meer gasten worden binnenkort aangekondigd!

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Foto © Still of video installation, La Défense, the Venturing Gaze, Paulien Oltheten 2018

Datum: 9 November 2018
Tijd: 15:30 - 17:00
Locatie : Atelier Néerlandais, 121 Rue de Lille, Paris
Ledenprijs: Gratis
Contact : Lotti Pronk