Menu Zoeken

Agenda

DuPho_Agenda_ BNO6.jpg

Kerncompetentie 6/7: onderhandelen

Leer beter onderhandelen met je klant

Een belangrijk aspect van goed functioneren als ondernemer, projectmanager, leider, manager of ZZP-er is onderhandelen. Je onderhandelt over de briefing, timings, planningen, samenwerkingspartners en natuurlijk over geld.

Deze training staat vooral in het teken van het financiële deel van de onderhandeling. Die begint met een goede voorbereiding. Wat is mijn (uur)tarief? Wat is mijn opslag? Van daaruit ga je onderhandelen over projectprijzen en (retainer)fees.

De basis van deze training is de Harvard methode, die leert hoe je stapsgewijs meer uit het onderhandelingsproces kunt halen.

Programma

Tijdens de training komen de volgende zaken aan bod:

Bepalen van je uurtarief

Begrijpen van businessmodel van de ‘urenfabriek’

Motiveren van je uurtarief

Kengetallen en criteria uit de branche

Principieel onderhandelen in 4 stappen

Scheiden van persoon en inhoud

Verschillende onderhandelingsstijlen

Onderhandelen met een machtige(re) partij

Cases uit de eigen praktijk 

Trainer

Deze training wordt verzorgd door Ernst van Dijk van ons vaste trainingsbureau GIFT. GIFT heeft ruimschootse ervaring op het gebied van training, coaching en advies binnen de creatieve sector. Ernst werkte na zijn studie Commerciële Economie jaren in de reclame. Zijn laatste functie in deze branche was die van Algemeen Directeur van McCann-Erickson. Ernst is oprichter/partner bij Gift coaching training advies en is gespecialiseerd in het werken met mensen en bedrijven in de creatieve sector. Zijn uitgangspunt is dat het realiseren van lange termijndoelen begint bij het vandaag in actie komen en het ver-anderen van gedrag, maar dat wel in het kader van wie je in de kern bent.

Kosten

DuPho-leden: 195 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten. Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

Studie-uren, bij- en nascholing
Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing 

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor deze training.

Datum: 29 Mei 2020
Tijd: 09:30 - 17:00
Locatie : WG Plein , 1054SK te Amsterdam
Ledenprijs: 195 euro ex btw