Menu Zoeken

LinkedIn training

linkedin_agenda.jpg

Op 21 maart 2023 organiseert DuPho in samenwerking met Judith de Pagter van desocialmediatraining.nl twee workshops LinkedIn speciaal voor leden van DuPho.

Basistraining Personal Branding

In de ochtend kunnen deelnemers zich aanmelden voor de basistraining Personal Branding via LinkedIn van 9.30 tot 12.30 uur (inclusief lunch tot 13.00 uur). In deze ochtend gaan we met jouw persoonlijke LinkedIn pagina aan de slag. Je krijgt tal van interessante tips die je meteen gaat toepassen op je eigen laptop. Ook wordt uitvoerig uitleg gegeven over de knoppen en de werking van LinkedIn. Aan het einde van de training heb je veel aan je eigen profiel aangepast, steekt jouw profiel op LinkedIn met kop en schouders uit boven die van de concurrent en weet je een veel beter hoe LinkedIn werkt. Je ervaart geen drempels meer, omdat je begrijpt wat er achter de schermen gebeurt.

Meer klanten via LinkedIn 

In de middag kunnen deelnemers zich aanmelden voor de gevorderden training Meer klanten via LinkedIn van 13.30 tot 17.00 uur.  Tijdens deze middag gaan we aan de slag met de bedrijfspagina op LinkedIn, hoe kun je content het beste via LinkedIn verspreiden, hoe kun je je netwerk uitbreiden en hoe kom je aan meer klanten via LinkedIn? Aan het einde van de middag heb je je eigen bedrijfspagina gereed, weet je hoe online marketing voor jouw bedrijf via LinkedIn werkt, ben je bekend hoe je voor jou interessante doelgroepen vindt op LinkedIn, hoe je jouw netwerk kunt uitbreiden en hoe je aan meer klanten komt via LinkedIn. Tevens is de interactie tussen jouw website en social media helder uitgelegd. 

Aanmelden

Het is ook mogelijk om voor de hele dag te boeken. Je kunt ook alleen de ochtend- of de middagsessie volgen. Leden van DuPho krijgen 12,5% korting. Lunch is inbegrepen zowel na de ochtendsessie als voorafgaand aan de middagsessie. Leuk om te netwerken.
 
 
Kijk hier voor gedetailleerde informatie en aanmelden

 

Datum: 21 Maart 2023
Tijd: 09:30 - 17:00
Locatie : Soest
Ledenprijs: diverse tarieven
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.