Menu Zoeken

Agenda

sannedewilde.jpg

Tweedaagse Workshop met Kadir van Lohuizen (uitgesteld)

DuPho en de NOOR-Foundation hebben een mooi en creatief programma ontwikkeld dat plaats zal vinden in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Het programma bestaat uit portfolio reviews, workshops, discussies, presentaties en mentoring.

Het doel van het programma is de carrières van alle deelnemers een boost te geven en het leren creëren van een veilige omgeving om in te werken.  Daarnaast kunnen tussen deelnemers, de workshopleiders en diverse gasten gedachtes worden uitgewisseld over het vak.

NOOR heeft een lange geschiedenis op het gebied van educatie, trainingen en heeft meer dan een paar duizend beeldmakers opgeleid. Het is daarom voor DuPho een fijne samenwerkingspartner.

Workshop met Kadir van Lohuizen 

De eerste tweedaagse workshop zal gegeven worden door NOOR co-founder en fotograaf Kadir van Lohuizen. Kadir deelt zijn 30 jaar lange ervaring als fotojournalist, reporter en filmmaker delen.  Onderdelen van de beroepspraktijk als freelancer, de ontwikkeling van een lange termijn fotoproject,  het pitchen van een project en het aanvragen van subsidie komen aan bod. Daarnaast zal Kadir zijn ervaring als freelancer delen in tijden van COVID-19. Jullie gaan in gesprek over strategieën om door te gaan als fotograaf en kijken naar oplossingen om te werken in deze tijden van crisis. 

Tot de gastsprekers behoren NOOR-directeur Clement Saccomani en DuPho-directeur Suzanne Henning om mogelijke zichtbare oplossingen voor deze crisis te belichten en te delen. 

De kosten voor de twee dagen bedragen 400 euro ex btw voor DuPho-leden (normaal 550 euro), supported by DuPho. 

Foto: Kadir van Lohuizen

Datum: 1 Januari 2022
Tijd: 10:00 - 18:00
Locatie : Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Ledenprijs: 400 euro ex btw
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.