Menu Zoeken

Workshop Hoe schrijf ik een goed projectplan

1-Anne de dromer kopie.jpeg

Het schrijven van een projectplan is voor veel fotografen best ingewikkeld. Dat is jammer, want zonder een goed plan, of dat nu voor een eigen of voor een betaald project is, wordt het haast onmogelijk om een persoonlijk project te starten. Maar nog moeilijker om het te gaan eindigen. Want je weet dan niet wanneer dit klaar is. Maar nog belangrijker; het maken van een eigen plan, een eigen project geeft veel fotografen weer plezier in het werk. Het komt immers voort uit jouzelf, en relateert vaak direct aan de soms al vergeten reden om te gaan fotograferen.

Wil jij een eigen project gaan starten en heb je hulp nodig bij het schrijven van dit plan? Stuur dan jouw projectvoorstel in van maximaal één A4, plus een portfolio (maximaal 6 beelden) wat het projectplan onderbouwt. Deze projectplannen worden doorgenomen en beoordeeld tijdens deze workshop. Deze middag presenteert iedereen het plan en het onderbouwende portfolio. Zodat iedereen ook naar het werk en de ideeën van anderen kan luisteren en zo ook merkt hoe vaag sommige plannen zijn, hoe beperkt of juist veel te groots. Met de feedback van Anne en de andere deelnemers kun je gelijk thuis verder aan een verbeterde versie zodat je met je project kan starten.

Voor wie?

Deze opzet is geschikt voor alle soorten fotografen die een onderwerp op eigen wijze willen uitdiepen, die een eigen verhaal willen vertellen.

Mee doen?

Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stuur een mail met een korte motivatie waarom je wil deelnemen aan deze workshop.

Maximaal aantal personen: 8
Deadline: insturen projectplan en motivatie voor 31 oktober 2022
Duur: 4 uur
Locatie: Eendrachtsstraat 12, Rotterdam

Over Anne

Anne Bloemendaal (Flowerdales Agency) motiveert fotografen om hun eigen verhaal te vertellen. Hierdoor versterken fotografen hun portfolio en wordt de relatie tussen het eigen werk en het werk in opdracht beter. Daarnaast organiseert zij regelmatig calls voor professionele fotografen waarbij een projectplan plus portfolio wordt gevraagd.

 

Foto: Luis Xertu

 

Datum: 17 November 2022
Tijd: 14:00 - 18:00
Locatie : Rotterdam
Ledenprijs: 125 ex btw
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.