Menu Zoeken

Aangepast protocol 3 november 2020

Op 3 november jl. heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd. Deze gelden tot en met 18 november 2020. Hiervoor hebben wij het protocol weer geactualiseerd. Het belangrijkste om te weten is dat je als fotograaf voor de uitoefening van je beroep nog steeds groepen kunt blijven fotograferen.

Meer informatie hierover vind je hier onder het kopje ‘uitzonderingen op regels voor groepen’. Toch adviseren we als je twijfelt contact op te nemen met de desbetreffende veiligheidsregio. Dit om misverstanden te voorkomen. De contactgegevens van de veiligheidsregio’s vind je hier.

Huwelijken en uitvaarten

Verder is het aantal mensen dat aanwezig mag zijn op een huwelijk voorlopig verlaagd van 30 naar 20. Tot slot mogen vanaf 9 november 2020 er maximaal 30 personen aanwezig zijn bij een uitvaart. De voorzitter van de Veiligheidsregio waar de uitvaart plaatsvindt kan in bijzondere situaties een ontheffing verlenen. Dan mogen er meer dan 30 personen bij zijn. 
 
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.