Menu Zoeken

Enquête DuPho gevolgen coronacrisis fotografiesector

De fotografie is hard getroffen door de coronacrisis. Nu de strengste lockdown geldt sinds half december, komen er steeds meer fotografen financieel in de problemen. In april en september heeft DuPho al twee enquêtes afgenomen. Daaruit bleek dat bijna eenderde dacht het niet te redden als professionele fotograaf tot het einde van het afgelopen jaar. We willen jullie bedanken voor het invullen van de vorige enquêtes. Dankzij de gegevens hebben we onze lobby nog beter en sterker kunnen uitvoeren.

Derde enquête

Met deze derde enquête wil DuPho onderzoeken hoe het er met jou voorstaat als professioneel fotograaf na bijna een jaar coronacrisis, welke gevolgen de maatregelen voor jou hebben, welke steun jij nodig hebt en hoe je de toekomst als fotograaf voor je ziet. Deze enquête is anoniem. 
Vul de enquête hier in.

Herhaling vragen uit eerste twee enquêtes 

Sommige vragen zijn hetzelfde, dat is om deze vragen met de vorige edities te kunnen vergelijken. Denk opnieuw goed na over je antwoord.

Belangrijke informatie voor lobby Den Haag

Voor ons is deze informatie heel belangrijk om een goed beeld te krijgen van de fotografie in coronatijden en om verder met de overheid in gesprek te blijven over de noodzaak van ondersteuning. 

Dank je wel! 

Het helpt ons enorm als je deze vragenlijst invult! Dank je wel.

Heb je vragen over de maatregelen, neem dan contact op met DuPho via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 020-7884488 . Ben je nog geen lid? Sluit je dan nu aan. In deze onzekere tijden is het erg belangrijk om je te verenigen als professionele fotografen, zodat we sterk staan als sector.

Vul de enquête hier in.