Menu Zoeken

Met de nieuwe PPO-regeling kan iedere fotograaf zijn/haar carrière een boost geven!

Bijvoorbeeld door een coach in te schakelen voor een doortimmerd projectplan, of juist hands-on in een meester-gezel-situatie te leren van jouw held op het gebied van analoge portretfotografie of strakke nachtfotografie. Of om meer te leren over het gebruik van bewegend beeld, of om je communicatieskills te vergroten zodat je makkelijker over je eigen werk leert te vertellen. Alles kan zolang het bijdraagt aan jouw professionele ontwikkeling. En, ook fijn, je leert het van de mensen waarvan jij denkt dat ze je verder kunnen helpen.

Aanvragen

WerktuigPPO reageert echt supersnel, ook als er iets in je aanvraag gewijzigd moet worden. En zo fijn, je weet binnen drie werkdagen of de PPO wordt toegekend, en je krijgt dan ook binnen 5 werkdagen tot wel 80% van het bedrag op je bankrekening. Vraag die PPO nu aan op www.werktuigppo.nl, het kalenderjaar is nog kort en volgend jaar ligt er weer tot maximaal €2.000,- voor jouw professionele ontwikkeling klaar.

Er kan heel veel!

Anne Bloemendaal, Flowerdales Agency: "Ik help nu, met steun van de PPO-regeling, onder andere een documentair fotograaf die er achter komt dat haar positionering haar te weinig ruimte geeft voor verdere ontwikkeling. En ik maak samen met een echte campagne-fotograaf een plan om zijn naamsbekendheid te vergroten zodat hij ook door andere opdrachtgevers gevonden kan worden. Dus check die regeling, er kan heel veel en per kalenderjaar ligt er tot €2.000,- voor je klaar!”