Menu Zoeken

Masterclass

DuPho staat voor inspireren, verbinden en kennis delen en in dat kader hebben we met een aantal van onze leden vorig jaar een Masterclass programma opgezet. Jitske Schols (portret), Bas Uijlings (bruidsfotografie) en Remko Kraaijeveld (foodfotografie) gaven vorig jaar masterclasses voor een kleine groep van 5 DuPho-leden. 

Dit was een enorm succes. Dit jaar willen we dit graag voortzetten met een aantal nieuwe leden die een Masterclass geven. Dit najaar zal architectuurfotograaf Ronald Tilleman een masterclass geven

DuPho Masterclass Architectuurfotografie met Ronald Tilleman

Na jaren enthousiast als amateur te fotografen en een carrière in het basisonderwijs besloot Ronald Tilleman in 1996, na het winnen van de JS Award, om professioneel fotograaf te worden. Ronald werkte een aantal jaren vooral als corporate-, portret- en reclamefotograaf en ontdekte toen zijn passie voor architectuur en verschoof zijn werkveld zo’n 12 jaar geleden in die richting op.

Inmiddels werkt hij grotendeels in opdracht van kleine en grote architectenbureaus, vastgoedbedrijven, bouwbedrijven, de overheid en leveranciers van bouwmaterialen en meubilair. Zowel de klanten als opdrachten bevinden zich in binnen- en buitenland. Naast moderne architectuur en interieurs fotografeert Ronald ook regelmatig historische panden.

Meer informatie over de masterclass van Ronald vind je op de DuPho-agenda.

Foto: Ronald Tilleman