Menu Zoeken

Masterclass

DuPho staat voor inspireren, verbinden en kennis delen en in dat kader hebben we met een aantal van onze leden vorig jaar een Masterclass programma opgezet. Jitske Schols (portret), Bas Uijlings (bruidsfotografie) en Remko Kraaijeveld (foodfotografie) gaven vorig jaar masterclasses voor een kleine groep van 5 DuPho-leden. 

Dit was een enorm succes. Dit jaar willen we dit graag voortzetten met een aantal nieuwe leden die een Masterclass geven en starten met straatfotograaf Bas Losekoot in juni en juli. In de herfst zal architectuur fotograaf Ronald Tilleman een masterclass geven (details worden later bekend gemaakt)

De masterclasses bestaan uit 3 keer een les van 3 uur.

DuPho Masterclass Straatfotografie Bas Losekoot

Bas Losekoot werkt als portret- en documentair fotograaf en heeft zijn liefde voor cinema- en studiowerk op een verrassende manier weten te combineren in zijn straatfotografie. Voor zijn “Urban Millennium Project” fotografeerde hij onlangs in 9 megasteden.

Bas gaf eerder lezingen in o.a. The Photographers Gallery London, Urban Photo Fest, Pakhuis de Zwijger en workshops in samenwerking met: LUCA School of Arts Genk, The New School Amsterdam en Nikon Nederland.

Meer informatie over de masterclass van Bas vind je op de DuPho-agenda.

Foto: Bas Losekoot