Afonso Pereira

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.creative-dynamics.nl
Website 2
afonsopereirablog.nl
Bedrijfsnaam
Creative Dynamics
Adres
Kapitein Lentingsingel 41
Postcode
4661zg
Plaats
Halsteren
Telefoon
0031629780876
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Hallo, fijn dat u er bent. Mijn naam is Afonso Pereira. Ik ben geboren in Parijs, opgegroeid in Portugal en sinds 2011 gevestigd in Nederland.

Ik heb in Portugal een universitaire opleiding afgerond. Gedurende twintig jaar was ik op een hoog niveau docent op het gebied van sport. Creativiteit is altijd in meerdere vormen in mijn leven aanwezig geweest en fotografie is een grote passie van mij. Toen ik naar Nederland verhuisde, heb ik besloten om mijn hart te volgen. Na de noodzakelijke opleidingen werd ik fotograaf én beeldbewerker in Photoshop. Daarna video en videobewerking in After Effects en dergelijke, grafische vormgeving met Illustrator en Indesign.

Om mijn persoonlijke ontwikkeling te bevorderen heb ik de stap naar 3D beelden genomen om meer mogelijkheden te creëren. Verhalen in beeld brengen is mijn passie. Om zo realistisch mogelijk alles in beeld te brengen gebruik ik alle tools die ik beheers. Van fotografie tot 3D animatie, op ieder gebied probeer ik om perfecte beelden te creëren, zodat uw boodschap helder overkomt.

Bewegende beelden vast leggen en creëren is mijn specialisatie wat betreft fotografie. Denk hierbij niet alleen aan sport en dans maar ook bedrijven in actie, dynamische familie fotografie en meer. Vergeet hierbij ook zeker niet een mooie zakelijke of lifestyle portretfoto. Naast fotografie kan ik ook video’s, grafische beelden en animaties in 2d of 3d op een creatieve manier bewerken, zodat deze de door u gewenste sfeer krijgen.

Ik leer graag elke dag iets nieuws en sta open voor alles wat op mijn pad komt en me verder kan brengen.