Menu Zoeken

Dolf van Stijgeren

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.vanstijgeren.nl
Bedrijfsnaam
Dolf van Stijgeren Fotografie
Adres
Draaikom 17
Postcode
1274 NK
Plaats
Huizen
Telefoon
0611358291
Bio

Dolf van Stijgeren fotografeert al vanaf de lagere school, maar na zijn schoolopleiding koos hij toch voor de tandtechniek. Eerst als gediplomeerd tandtechnicus en later als internationaal Account Manager. "Omgang met mensen en oprechte interesse in mensen waren hier al de basis van mijn successen", aldus Dolf.

Na een aantal jaren in de dentale branche door Europa gereisd te hebben, volgt Dolf uiteindelijk zijn echte passie: de fotografie. Dolf is ervan overtuigd dat niet de "latest greatest camera" maar juist dat persoonlijk contact en echte interesse, de basis zijn voor een goede samenwerking en resultaat.

Dolf: "Met mijn luisterend oor en mijn oog voor bijzondere composities, heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Vooral spontane foto's. Een traan, een lach, verbazing. Met veel aandacht bij de nabewerking voor een waarheidsgetrouw eindresultaat. Maar essentieel is dat er met het bruidspaar een klik is. Dat is dé voorwaarde om de belangrijkste dag in hun leven mooi vast te leggen. Ik noem het de 'CLICK-factor'".

Specialisme

Landscape, Street Photography, Wedding