Henri Boer

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.henriboerfotografie.nl
Bedrijfsnaam
Henri Boer Fotografie
Adres
Schutsboomstraat 1
Postcode
5175TV
Plaats
Loon op Zand
Telefoon
06-45 434 484
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Unieke beelden vangen met mijn blik en deze laten bepalen door de sfeer of omstandigheid. Creëren van mooie afbeeldingen, waardoor je wordt geraakt. De fascinatie van het licht, schaduw en het lijnenspel intrigeerde me als kind al.

Het liefste wat ik doe is fotograferen maar daarnaast werd ook techniek me met de paplepel ingegeven. Mijn opleiding elektrotechniek versterkte deze interesse. De interesse in technische objecten heeft me in de jaren dan ook nooit losgelaten. Ruim tien jaar werkte ik  in de bouw. Doordat mijn persoonlijke ontwikkeling in de bouw zijn weg niet vond besloot ik mijn hobby fotografie te gaan professionaliseren door het volgen van de fotovakschool.     

Als dé fotograaf voor bouwend Nederland mag ik dus dagelijks met mijn beide interesses aan de slag. Dit gaf me niet alleen de kans om technisch bezig te zijn maar daarnaast ook met mensen te werken. Zo mag ik al ruim 25 jaar dagelijks precies datgene doen wat ik het allerleukste vind. Het vastleggen van een omgeving, persoon of object op precies dat moment waardoor mensen worden getriggerd.   

Mensen en vaak ook mezelf laten verrassen door het moment. Kijken met een open blik naar elk object, elke invloed van omgeving of emotie. Daarnaast observeren hoe een object wordt gebruikt en de omstandigheden onderzoeken. Dat zorgt er in combinatie met mijn vakkennis voor dat ik unieke beelden vastleg die mijn klant en hun doelgroep blijft verwonderen.

Categorie

Architecture, Corporate, Lifestyle Interior