Menu Zoeken

Michelle de Vries-Stijl

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.stimfotografie.nl
Website 2
https://www.uitvaartfotograafmetstijl.nl/
Bedrijfsnaam
Stim fotografie
Adres
Vogelbos 18
Postcode
4841EP
Plaats
Prinsenbeek
Telefoon
06-24 749 209
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Met veel liefde probeer ik voor mensen een waardevolle herinnering te maken. Wat ik daaronder versta is: fotografie bij leven maar ook na het overlijden van een dierbare om de mooie momenten tijdens het afscheid vast te leggen.

Fotografie bij leven is heel mooi in reportage vorm. Eigenlijk zou iedereen met dierbaren om zich een een aantal van die levensmomenten vast moeten leggen. Ook is het waardevol om mooie herinneringen vast te leggen als iemand aan zijn laatste levensfase begint. Hoe confronterend ook... je kan het nooit meer overdoen... 

Ik krijg vaak te horen, hoezo... waarom zou je zo'n verdrietige gebeurtenis als een een uitvaart vast laten leggen.

Mijn antwoord is dan; er zijn zoveel bijzondere momenten tijdens het afscheid wat de nabestaanden niet zien. Ik leg niet het verdriet vast maar vooral de liefde tussen mensen. Er zijn bijna altijd wel grappige leuke anekdotes die verteld worden en waar dan gelachen wordt. Achteraf weet men vaak alleen nog dat ze heel verdrietig waren. Die lach verdwijnt vaak naar de achtergrond. Juist die momenten probeer ik te vangen met mijn camera. 

Mijn motto is dan ook: ik leg de liefde vast! 

Ik vind het heel belangrijk om (bijna) onzichtbaar te werken. Ik ga echt niet met mijn camera tussen de nabestaanden staan. Als het goed is merken de nabestaanden niet eens dat ik aanwezig ben. Tenzij we dat van te voren hebben afgesproken, om bijvoorbeeld het aansteken van de kaarsen te fotograferen.

Specialisme

Event
Funeral Photography
Wedding