Menu Zoeken

Nicole Tanke

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.linesareeverywhere.com
Bedrijfsnaam
Lines Are Everywhere
Plaats
Hengelo
Telefoon
06-42 540 708
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Lines Are Everywhere..

lijnen zijn overal..

Ik zie elke dag in opdracht en ook in het dagelijks leven omdat ik vaak het lijnenspel en patronen gebruik in mijn compositie.

Ik ben Nicole Tanke van Lines Are Everywhere en ben een architectuurfotografe uit Twente en maak autonome abstracte fotokunstwerken van lijnen en patronen.
Ik fotografeer in opdracht voor bedrijven uit de bouwbranche.  Mooie beelden levert voor mijn klanten een eigen podium en presentatie op van hun eigen trots, hun gemaakte ontwerpen. Ik wil uw bedrijf helpen om een visuele eyecather en belevenis te mogen geven. Ik laat de mensen op een andere manier naar hun gebouwen of producten kijken.

dienstverlening Lines Are Everywhere

1.FOTOGRAFIE IN OPDRACHT

Bij de fotografie van uw projecten is het gebruik van details, patronen en het lijnenspel kenmerkend aan mijn fotografiestijl. Ik fotografeer in geheel Nederland in opdracht van opdrachtgevers zoals architectenbureau's, bouwbedrijven, bouw aanverwante bedrijven, overheid en toeleveranciers van de bouwbranche. De opdrachten variëren per opdrachtgever. Ik fotografeer uw droomontwerp zo mooi mogelijk om uw bedrijf mee te helpen om een podium aan te bieden in uw communicatie uitingen. Mijn stijl is autonoom en neigt naar de kunstzinnige kant. Daarnaast heb ik een marketingachtergrond en denk graag met de klant mee naar maatwerk oplossingen.

  • ARCHITECTUUR
  • INTERIEUR
  • BOUW
  • WERK IN UITVOERING

2. BEDRIJFSKUNST

Mijn specialiteit en interessegebied van het maken van abstracte fotografie kunstwerken kenmerkt zich door het zien van andere perspectieven en details van gebouwen, openbare elementen maar ook technische of industriële producten. Kunst in het normale leven, zo is de wijze waarop ik kijk naar uw product. Ik denk graag mee met uw bedrijf om uw product visueel zo mooi mogelijk weer te geven in uw bedrijfspresentatie op een kunstzinnige manier.

3.FOTOSERIES

LINES OF SILENCE is de eerste complete fotokunstserie van mij. Ik laat je je eigen keuze in vrijheid zien en daartoe nodig ik elke moderne kunstliefhebber uit om door haar ogen mee te kijken naar het veelzijdige lijnenspel van bijzondere locaties maar ook de alledaagse elementen buiten op straat, waar men vaak in deze huidige hectische samenleving aan voorbij loopt. Deze serie abstracte fotokunstwerken tonen de lijnen en patronen van mijn wereld, de lijnen van stilte. In 2018 heb ik enkele maanden geëxposeerd in Galerie Oostwal 2 in Ootmarsum. Er volgt een nieuw tentoonstellingsplek in 2019. Kijk op de aparte pagina van LINES OF SILENCE op deze site.

Bij mijn kunstfotografie wil ik graag mensen de schoonheid van het alledaagse laten zien en en eens goed om je heen te kijken in het nu. Omdat ik een burn-out heb gehad en daarom veel bewuster leef en nu doe wat ik doe, kijk ik dankzij de camera veel beter. In deze drukke maatschappij hoop ik andere mensen te inspireren om beter in het nu te kijken en de schoonheid te laten zien van de elementen in onze leefomgeving.

Categorie

Architecture, Autonomous and Art, Industrial