Menu Zoeken

Robert Sloot

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.7daysphotography.nl
Bedrijfsnaam
7 Days Photography
Adres
Postbus 431
Postcode
4200 AK
Plaats
Gorinchem
Telefoon
+31 (0)6 473 90 449
Linkedin Page
Bio

Wie ben ik

Ik ben Robert Sloot, oprichter van 7 Days Photography. Graag wil ik me aan u voorstellen.
De passie voor fotografie is al vroeg bij mij ontstaan. Mijn vader legde vroeger met zijn Agfa Clack vele momenten van het leven vast en daardoor raakte ik als kind al besmet met het fotografievirus. Zo groeide er bij mij op jonge leeftijd al de fascinatie om het leven om ons heen vast te leggen. Met elke klik leg je namelijk een uniek moment vast en ik besefte toen al dat je met een fotocamera je eigen geschiedenis vereeuwigt. En dat alleen met die ene klik. Fascinerend toch? De herinnering die de foto laat zien, zal nooit meer verdwijnen. Die koester je in je hart en leg je vast voor de volgende generaties. Deze impact liet mij niet meer los. Ik leende vaak de Agfa Matic camera van mijn vader om de vele gebeurtenissen van het leven vast te leggen en schreef daarmee geschiedenis. Ik heb me vervolgens verder verdiept in de fotografie doormiddel van workshops aan de Fotovakschool te Amsterdam en een opleiding gevolgd aan de Fotovakschool te Apeldoorn.

Hoe werk ik

Als beroepsfotograaf van 7 Days Photography wil ik u graag de meerwaarde van professionele fotografie meegeven in mijn foto's. Plaatjes maken met onze smartphone kunnen we allemaal maar professionele foto's maken is een specialisme en blijft een vak apart, dat gekoppeld is aan het oog en de ideeën van de fotograaf.
Ik sta graag voor u klaar om hoogwaardig werk bij u af te leveren. Foto's die met veel passie en liefde zijn gecreëerd. Foto's die van meerwaarde zijn voor u en/of uw bedrijf. Ik doe er alles aan om u blij te maken met prachtige en unieke foto’s. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie, prijsindicaties of een offerte.

Wat doe ik

Ik ben gespecialiseerd in interieur- en exterieurfotografie (Real Estate), Portretfotografie, journalistieke fotografie, productfotografie en reisfotografie. Ik licht graag daarvan een aantal specialisaties uit.

 

geïnteresseerd in mijn werk mail of bel mij dan .

www.7daysphotography.nl

info@7daysphotography.nl

telefoonnummer +31 (0)6 473 90 449

Specialisme

Architecture
People and Portrait
Product Photography