Rene Kempes

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.kempesfotografie.nl
Website 2
www.originalartphotography.com
Website 3
www.hetbedrijfsportret.nl
Bedrijfsnaam
Photodesign Kempes
Adres
Dr A Kuyperlaan 12
Postcode
1381 DD
Plaats
Weesp
Telefoon
06-54 344 675
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Mijn fascinatie voor fotografie begon al op de middelbare school. Het verwonderde mij dat je wel kon vastleggen wat je had gezien of meegemaakt maar dat het een stuk lastiger is de gevoelswaarde in het beeld mee te geven.
Ik gaf mijn studie wis en natuurkunde op en na een periode van freelance werk besloot ik begin tachtiger jaren mij te vestigen in Amsterdam als fotograaf.

Niet alleen het registreren hoort bij professionele fotografie maar ook het creëren van sfeer of impact. En ook zonder digitale techniek was en is het nog steeds goed mogelijk sterke beelden te genereren. Zwart/wit, Infra-rood, optische lenstechnieken!
Mijn lidmaatschap van B.I.P.P.( British Institute for Professional Photografie) heeft voor een enorme boost gezorgd in mijn werk. Een paar jaar geleden heb ik kwalificaties behaald in architectuur en illustratieve fotografie. De beelden werden o.a. in Engeland geëxposeerd. In deze categorieën heb ik werk kunnen leveren t.b.v. binnenhuisarchitectuur. Foto bedoeld als decoratie in hotels, instellingen, restaurants, enz.

Categorie

Architecture, Autonomous and Art, Corporate