Menu Zoeken

Rolf van Koppen

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.rolfvankoppenfotografie.nl
Bedrijfsnaam
Rolf van Koppen Fotografie
Adres
Irenestraat 3
Postcode
2685 BZ
Plaats
Poeldijk
Telefoon
06-423 013 83
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Rolf van Koppen fotografeert al van jongs af aan en maakt er een kunst van om zijn passie en enthousiasme over te brengen in de beelden die vastgelegd worden door hem. Dit kan een product, object of persoon zijn, de uitdaging is elke weer om het resultaat bijzonder te maken.

In overleg met de opdrachtgever wordt er gekeken wat het doel is en de wensen van de fotografie zijn. Elk beeld vertelt een verhaal

of is een deel hier van. Voor mij de kunst om dat vast te leggen en voor de kijker haar rijke fantasie er op los te kunnen laten.

Diverse mooie opdrachten zijn de laatste jaren voorbij gekomen bij Rolf van Koppen Fotografie. Bakkerij Schalke die haar webshop gevuld wilde zien met lekkernijen om van te watertanden, de Nederlandse Montessori Vereniging die met ouders een promotieboek wilde delen met sprekende en montessoriaanse beelden. Linneweever Optiek, Westland Marketing,

Wonen Wateringen, Het Hele Westland waarin wekelijks redactionele foto’s staan, projecten van Biersteker Gevel- en Daktechniek, diverse magazines voor SD Communicatie, de Jublieumkrant voor Carwash Naaldwijk in opdracht van Spontaan Communicatie en Organisatie.

En nog vele andere bedrijven, families en groepen die door Rolf van Koppen Fotografie zijn vereeuwigd.

Specialisme

Corporate Photography
Event
People and Portrait
Product Photography