Menu Zoeken

Sophie Bik

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
https://www.sophiebik.nl
Website 2
http://uitvaartfotograaftwente.nl/
Bedrijfsnaam
Sophie Bik Fotografie
Adres
Dorpergaarden 35
Postcode
7582 HV
Plaats
Losser
Telefoon
06-24 996 525
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Mijn naam is Sophie Bik, geboren in Gouda. Na 37 jaar in Zuid-Holland te hebben gewoond, ben ik eind 2007 verhuisd naar Losser, Twente. De reden van deze stap is dat ik meer rust, ruimte en natuur om me heen wilde dan de randstad me kon bieden. Dat heb ik gevonden in Losser. De mooie natuur, de rust en de ruimte is terug te vinden in mijn fotografie.

Ik ben afgestudeerd aan de fotovakschool in Apeldoorn als vakfotograaf met als afstudeerrichting afscheids- en herinneringsfotografie.

Mijn grote passie is het maken van reportages. Het vastleggen van alledaagse en bijzondere gebeurtenissen, afscheid nemen, uitvaarten, begraafplaatsen en symbolieken zonder te ensceneren.  Met mijn fotografie vang ik emoties, echtheid en toekomstige herinneringen. Ik voel en zie wat er gebeurt en op een zorgvuldige en mooie manier leg ik dat  vast. Aandacht voor de mens achter het beeld.

Ik houd van mooie kleuren, duidelijke contrasten, lieflijke beelden en sereniteit. Maar ook van meer ingetogenheid kan ik enorm genieten.

Categorie

Funeral, Other, People and Portrait