Wan de Kimpe

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.kic-cameraworks.nl
Website 2
http://www.kic-consultancy.nl
Bedrijfsnaam
KiC Cameraworks
Plaats
Berkel-Enschot
Telefoon
06-10151175
Bio

KiC Cameraworks is de productiemaatschappij van Wan de Kimpe.

Wan de Kimpe (1961) is een Nederlandse beeldmaker gevestigd in Berkel-Enschot (Tilburg).

Wan is als beeldmaker (fotograaf, filmer en dronepiloot) gespecialiseerd in het in beeld brengen van het bouwproces en de architectuur. Verder houdt hij zich bezig met het in beeld brengen van bedrijven.

Wan de Kimpe helpt bedrijven hun werk (beter) te etaleren op social media op de bedrijfswebsite en diverse andere marketingmiddelen. Hij werkt voor bouwbedrijven, vastgoedontwikkelaars, woningcorporaties, architecten, lichtontwerpers, interieurontwerpers, stadsontwerpers, uitgevers en reclamebureaus. 

Eén van zijn kwaliteiten is dat hij conceptueel mee kan denken, zeker ook als het gaat om bouw- en architectuurfotografie, omdat hij als bouwkundig ingenieur beschikt over ruime ervaring als projectmanager, vanuit de aannemerij, en als projectontwikkelaar, vanuit het ontwerp- en bouwproces. Daardoor kan hij ook de goede vragen kan stellen en begrijpt hij ook wat zijn klanten willen bereiken. 

De aandacht en passie voor detaillering en compositie van gebouwen in hun omgeving zie je terug in de uitwerking van zijn foto’s.

Een beeldmaker die inhoudelijk mee kan denken dus en die vanuit zijn vakkennis als bouwkundige helpt om tot een beter resultaat te komen.

Wan gaat geen uitdaging uit de weg. Hij is een gedreven persoon. Altijd op zoek naar hoe het met name technisch nog beter kan.

Verder houdt hij bezig met een andere passie, namelijk straat- en reisfotografie.

Categorie

Architecture, Industrial, Other