Menu Zoeken

Carlo Stevering

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
carlosteveringfotografie.nl
Website 2
productfotodraaitdoor.nl
Bedrijfsnaam
Carlo Stevering Fotografie
Adres
Edisonstraat 60
Postcode
7006RE
Plaats
Doetinchem
Telefoon
06-25264366
Linkedin Page
Bio

Carlo Stevering Fotografie neemt opdrachten aan uit pure liefde voor de fotografie. We benaderen de klantvraag altijd met een transparante en frisse focus. Flexibel, met een bekwame blik door de lens en altijd op zoek naar inspiratie om de perfecte foto te maken. Waarbij uw doel mijn uitgangspunt is!

Als opdrachtgever wenst u als resultaat een foto die uw verwachtingen overtreft. Zodanig in het licht gesteld en puur dat dit als het ware van uw scherm afspat. Puur betekent overigens niet dat er geen bewerking aan te pas hoeft te komen. Om sommige foto's nog beter tot hun recht te laten komen zal er ook gekeken worden naar de mogelijkheden en de voordelen om er een ander licht op te laten schijnen. Uiteindelijk zal dit leiden tot een kant-en-klaar product dat u als opdrachtgever direct naar tevredenheid kan gebruiken voor uw zakelijke projecten.

In een wereld waarin beleving steeds meer de norm wordt, is het uitdragen van uw bedrijf, merk of product middels goede bedrijf- en productfoto's een pre. Carlo Stevering Fotografie heeft alle kennis in huis om hier de juiste invulling aan te geven. Samenwerkingen met diverse reclamebureaus of directe opdrachten van bedrijven zelf hebben samen al een indrukwekkend portfolio opgeleverd en nog belangrijker, een groeiende groep tevreden opdrachtgevers.

 

advertising

People and portaits

product photography

Industrial

Event Photography

Corperate photography

 

Categorie

Corporate Photography, People and Portrait, Product Photography

Specialisme

MPN