Menu Zoeken

Frans Hoek

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.franshoekfotografie.nl
Website 2
http://www.FransHoekPhotography.com
Bedrijfsnaam
Frans Hoek Fotografie b.v.
Adres
Lammenschansweg 72
Postcode
2313 dn
Plaats
Leiden
Telefoon
06 5493 4510
Bio

Mijn passie als fotograaf is Grote Machines en Stoere Mensen. Ik ben afgestudeerd aan de Fotoacademie Rotterdam.

Bedrijfsreportages
Wilt u alle facetten van uw bedrijf in beeld gebracht hebben, bijvoorbeeld voor een jaarverslag, een website of brochures? Ik kom graag in uw bedrijf meelopen voor een foto- en filmreportage die het bedrijf, de producten en de mensen op een boeiende manier in beeld brengt.
Wat hangt er bij u in de receptie, de kantine, de ruimtes waar u bezoekers ontvangt? Ik maak van uw bedrijf een kunstwerk dat u in groot formaat aan de muur kunt hangen.

Maritieme fotografie
In de periode 2010 t/m 2014 voer ik met een zevental vissersschepen mee die elk een verschillende vismethode hanteerden. Daarmee bracht ik de hele Nederlandse Noordzeevisserij van binnenuit fotografisch in beeld in een periode die zich kenmerkte door vangstbeperkingen en sterk gestegen brandstofprijzen. Menig schipper vertrouwde mij toe dat er naar zijn mening binnen vijf jaar geen Nederlandse Noordzeevisserij meer zou bestaan...maar ondanks deze sombere gedachten, bleef de visser uitvaren. Deze foto’s zijn uitgebracht in het fotoboek “Vis, Nederlandse zeevissers aan het werk”.

Trouwreportages
Als van oorsprong industrieel fotograaf heb ik misschien een wat afwijkende kijk op de traditionele trouwfotografie, maar het zijn wel hele bijzondere fotorapportages die zeer gewaardeerd worden. Het gaat tenslotte over ongedwongen en emotievolle spontane bruidsfoto’s met oog voor de juiste momenten. Ik kom altijd met een tweede fotograaf om 100 procent zeker te zijn dat geen moment wordt gemist in de schitterende reportage van de belangrijkste dag van uw leven.

Specialisme

Industrial
Landscape
Sport