Menu Zoeken

Gyselle Blokland

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.bellefotografie.nl
Bedrijfsnaam
Belle Fotografie
Adres
Vijf Akkers 16
Postcode
4235 AH
Plaats
Tienhoven ZH
Telefoon
06 81 34 57 26
Linkedin Page
Instagram Page
Bio

Hoi! Ik ben Gyselle, het meisje achter Belle Fotografie, en nu al een tijdje een fotograaf. Ik fotografeer met veel plezier de natuur, sport, gelukkige stelletjes, mooie mensen en nog veel meer. Maar misschien vraag je je wel af wie er achter die foto's zit - wel, dat ben ik. :)

Ik ben 21 jaar, woonachtig in het Zuid-Hollandse platteland. Afgestudeerd als Grafisch Vormgever en begonnen aan nieuwe studie HBO Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie op de Fotovakschool in Rotterdam.

Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn met gezellige mensen. Ik hou van spontane momenten! Ben altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter de persoon en wil zo ieder zo puur mogelijk te fotograferen.Het belangrijkste aan een fotoshoot vind ik een gezellige en een spontane sfeer! Het moet een leuk uitje zijn en ik vind het het belangrijkst als klanten de fotosessie erg gezellig vonden en blij zijn met het resultaat.

Ik fotografeer graag met lichte en frisse kleuren. Ongedwongen foto’s vól liefde. Vaak hoor ik van klanten dat ik tijdens hun dag niet opvallend was en dat is juist fijn tijdens een bruiloft. Spreekt dit soort fotografie jou aan, dan ben ik de juiste fotograaf voor jou!

Specialisme

Documentary, People and Portrait, Wedding