Menu Zoeken

Judith Keessen

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.judithkeessen.nl
Website 2
www.jouwportretfoto.nl
Bedrijfsnaam
Judith Keessen Fotografie
Adres
Uiterweg 279
Postcode
1431AH
Plaats
Aalsmeer
Telefoon
0627287704
Linkedin Page
Bio

'Ik ben al heel jong begonnen met observeren. Kijken naar mensen, situaties. Ik leerde daardoor te anticiperen op wat er om mij heen gebeurde, zie dingen vaak ontstaan, voel aan wat er gaat gebeuren. Erg handig in dit vak, want het maakt dat ik op het juist moment een foto maak.

Door mijn werk en de klanten die ik heb, kom ik op de meest vreemde plekken terecht. Vaak grote bedrijven in heel Nederland en ik verbaas met telkens weer over de enorme diversiteit binnen ons kleine kikkerlandje. Ontzettend interessant allemaal, de warme ontmoetingen die ik heb, de mooie bedrijven die ik bezoek. Ik krijg steevast een rondleiding en leer op die manier heel veel over het bedrijf en de mensen die er werken. Dat persoonlijke contact is voor mij heel belangrijk, alleen op die manier kan ik mijn klanten dat geven wat ze willen; een juist beeld van wie ze zijn en wat ze doen. Ik geniet daar elke keer weer van.

Ik kan enorm geraakt worden door een beeld, een portret. Het is steeds weer een feest te ontdekken wat er voor mijn camera gebeurd. Dat euforische gevoel is onbetaalbaar en maakt mijn werk tot het mooiste beroep op de wereld'.

Specialisme

Architecture
Industrial
People and Portrait