Menu Zoeken

Leo Duijvestijn

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.ldphotography.nl
Bedrijfsnaam
Leo Duijvestijn Photography
Adres
Mozartlaan 131
Postcode
2555JH
Plaats
s-Gravenhage
Telefoon
06-206 23 253
Linkedin Page
Bio

Over Leo Duijvestijn....

Geboren op de grens van Den Haag/Westland. Voltooide de School voor Fotografie en Fotonica (tegenwoordig Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten).
Leo startte bij fotobedrijf van Puffelen in Den Haag. Leerde vervolgens de kneepjes van het Fotografische vak bij Marcel van der Vlugt te Naaldwijk, deed daar reportage-fotografie, portretten en werk in de kleuren-doka. Vervolgens werkte hij 4 jaar bij de Audio-visuele dienst van de Koninklijke Marine als fotograaf, deed daar brede ervaring op en reisde veel. Werkte daarna als zelfstandig fotograaf, en stapte vervolgens in het ouderlijk tuinbouwbedrijf.

Een nieuw hoofdstuk begon bij het bekende zaadhuis/veredelingsbedrijf Rijk Zwaan, waar Leo bijna vanzelfsprekend weer in de fotografie belandde en als fulltime bedrijfsfotograaf deze internationale onderneming precies de juiste beelden bezorgde, dit gedurende 10 jaar. Hier werd de ideale combinatie van beide beroepen een feit: het inzicht in de tuinbouw, verbeeld middels zijn fotografische kennis en ervaring.
Per 1 maart 2007 was het tijd voor de volgende stap; zelfstandig fotograaf met als specialisatie de Groene Sector in de breedste zin van het woord. Uiteraard zal het daarbij niet blijven, hij is in andere sectoren ook graag actief en ook daar zullen zijn ervaring en creativiteit een bijdrage kunnen leveren aan de verbeelding van uw concepten.

Mijn filosofie en werkwijze: ‘Inleving, Inzicht en Inspiratie!’

Natuurlijk bied ik u de som van de ervaringen die ik opdeed, maar daar blijft het niet bij.....
Uw opdracht vormt het kader waarbinnen ik aan het werk ga, ondersteund met de modernste apparatuur. En uw doel is vervolgens mijn doel: Ik geef op mijn manier weer wat u wilt tonen met een afbeelding. ‘Inleving, Inzicht en Inspiratie!’ zijn daarbij mijn sleutelwoorden. Maar het wordt niet mijn ego-trip, want het blijft uw opdracht!

Mijn diensten: Product, People, Publicity.

De eerste dienst staat voor de fotografie van uw producten, in de studio of op locatie. Mijn eigen studio biedt faciliteiten voor het fotograferen van kleine tot middelgrote producten. Dit kan volgens een schets maar ook als standaard pack shot.
‘People’ fotografie is algemeen: mensen op allerlei locaties. Portretten in werksituatie, foto’s bij interviews, bedrijfsreportages, pakkende ‘mensenbeelden’ voor alle toepassingen.
Foto’s voor ‘Publicity’ brengen uw bedrijf in de picture. Het reportage-achtige werk, persfoto’s en dergelijke. Dit maakt mijn dienstenpakket compleet.

Mijn kwaliteitslat ligt altijd hoog, maar liever toon ik mijn passie in de praktijk dan met mooie woorden.

Heb ik uw interesse gewekt? Belt u mij dan voor een afspraak of verdere informatie, of klik "contact" aan om een
e-mail te versturen.

Met vriendelijke groet, Leo Duijvestijn.

Categorie

Food, Product Photography , Event