Menu Zoeken

Lex van den Bosch

E-mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website 1
http://www.beeldenverhaal.com
Bedrijfsnaam
Beeld en Verhaal
Adres
Laagte Kadijk 98
Postcode
1018BB
Plaats
Amsterdam
Telefoon
0626672898
Instagram Page
Bio

REISFOTOGRAFIE - Nieuwsgierigheid naar de wereld is mijn drijfveer. Waar ik ook ben, wil ik mensen ontmoeten en dingen aan de weet komen. Of het nu over natuur, cultuur, geschiedenis, buitensport of lekker eten en drinken gaat. Ik maak reisreportages in woord en beeld voor outdoorbladen en reisorganisaties.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE - Een boodschap die goed in beeld is gebracht, wint aan overtuigingskracht. En daar kan ik bij helpen. Of het nu een presentatie, een brochure of een website betreft. Ik fotografeer mensen in hun (werk)omgeving, waarbij ik spontane, reële situaties benut. Voor overtuigende, natuurlijk ogende beelden.

MENS & PORTRET – Aan het werk, bezig of geposeerd. Ik ga graag met je op zoek naar het meest passende beeld. Altijd buiten de studio.

FOTOREIZEN - Je kunt met me mee op reis tijdens een fotoreis. Dan neem ik je mee naar de mooiste fotolocaties. Ook geef ik je een kijkje in de keuken van de reisfotograaf. Wat komt er allemaal bij kijken om een goede reisreportage te maken? Naast tips en technische ondersteuning komt ook de inhoudelijke kant van het beeld aan bod.

Specialisme

Corporate Photography, People and Portrait, Travel