Menu Zoeken

Tot wel 50% ledenkorting bij Xpozer.

Ben je op zoek naar een manier om je foto's tot leven te brengen, te delen en te presenteren? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Als lid van DuPho kun je nu profiteren van exclusieve kortingen bij Xpozer, dé specialist in het afdrukken en presenteren van foto's.

Wat is Xpozer?

Xpozer is een revolutionair systeem waarmee je je foto's op een unieke en indrukwekkende manier kunt presenteren. Met behulp van hun gepatenteerde technologie worden je foto's afgedrukt op hoogwaardig fotopapier en opgespannen op een speciaal frame. Het resultaat is verbluffend: heldere kleuren, haarscherpe details en een moderne uitstraling die je foto's echt tot leven brengen.

Xpozer2

Exclusieve Voordelen voor DuPho Leden

Als lid van DuPho profiteer je van twee fantastische ledenkortingen bij Xpozer:

30% Korting op Alle Bestellingen:

Je ontvangt een exclusieve korting van 30% op alle bestellingen bij Xpozer. Of je nu één enkele afdruk wilt bestellen of een complete galerij wand wilt samenstellen, je bespaart altijd!

50% Éénmalig Korting op een Demo Aankoop:

Wil je eerst de kwaliteit van Xpozer ervaren voordat je een grote bestelling plaatst? Geen probleem! Als lid van onze community krijg je een eenmalige korting van 50% op een demo aankoop. Zo kun je zelf zien en voelen hoe indrukwekkend je foto's eruitzien op een Xpozer.

Login om gebruik te maken van deze kortingen.