Menu Zoeken

Kortingen.

Om het lidmaatschap van DuPho nog aantrekkelijker te maken bieden wij diverse kortingen. Denk aan kortingen op cursussen en vakbladen, aanbiedingen op apparatuur, aansluiting bij een incassobureau etc. Suggesties voor nog meer ledenvoordeel zijn altijd welkom.

Vanaf heden kun je voor al je printwerk terecht bij Eyes On Media. Eyes On Media is als full service fotolab en printbedrijf de beste op gebied van Print & Finishing. Met onder andere samenwerking met World Press Photo heeft hun werk wereldwijd zijn weg gevonden naar musea, kunstgaleries, etalages, exposities, theaters, showrooms, instellingen, winkels etc.

Natuurlijk niet!

Als fotograaf ga je niet boekhouden omdat je het leuk vindt, maar omdat het moet. Met het systeem van EZ Boekhouding weet je zeker dat je aan jouw belastingverplichtingen voldoet en dat je alles goed voor elkaar hebt in het geval er een belastingcontrole komt. Zoals een klant van ons het heeft ervaren: 

Met Viewbook ontwikkel je met een eenvoudig online programma je eigen fotografie website. Fotografen over de hele wereld gebruiken Viewbook om een heldere en krachtige fotografie website te maken waarin de aandacht voor het beeld voorop staat.

Viewbook geeft 20% korting aan DuPho leden.

Acryluxe en C&C Fotolijsten zijn twee zeer ervaren en dynamische ondernemingen in de kunststof- en fotolijsten wereld, gespecialiseerd op het gebied van foto-veredeling en presentatie. Zij bieden een uitgebreid assortiment producten aan, waarbij de persoonlijke aanpak, service en het actief meedenken met de klant centraal staat.

De pinpas is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch moeten veel fotografen vaak nog een factuur sturen waardoor ze lang moeten wachten op hun geld. Zou het niet ideaal zijn als er na een shoot direct afgerekend kan worden?

DuPho-leden kunnen MyAlbum business-pakket een half jaar gratis testen na het invullen van dit formulier.

Bootsma Technologies b.v. is gestart als een bedrijf dat zelfklevende platen leverde aan fotolaboratoria en is door de jaren heen een ware "plakspecialist" geworden. Ze zijn gespecialiseerd in het lamineren en plakken van foto's in klein en groot formaat. Ze plakken op diverse materialen en beschermen de foto's ook met diverse materialen.

BBP Light is al meer dan 20 jaar de importeur en leverancier voor film-, video-, tv- en fotografie-verlichting en toebehoren.

Bij het tonen van je DuPho-ledenkaart ontvang je 10% korting op het hele assortiment.

Op vertoon van je DuPho-ledenpas krijg je als DuPho-lid in de winkel CameraNU.nl (dus niet online) een korting van 5% op onderstaande productgroepen: 

PicturePresent is een innovatief e-commerce platform gericht op professioneel fotografen. Fotografen gebruiken PicturePresent bij de verkoop van hun beelden en de presentatie van hun fotoshoots (via client sites en webstores).

Plexi-Art is gespecialiseerd in het afdrukken en afwerken van foto’s etc. tot ware kunstpanelen. Plexi-Art levert veel aan galerieën en musea, nationaal en internationaal, en werkt samen met fotografen en kunstenaars over de hele wereld, maar ook particulieren en bedrijven gebruiken het Plexificeren® om hun werk aan de muur een chique uitstraling te geven.

De code waarmee je in de NIDF-webwinkel de korting krijgt wordt via e-mail aan de DuPho leden toegestuurd.

Er zijn verschillende workshops:

  • De workflow van de fotograaf in Lightroom CC
  • Het perfect bewerken van foto's in Lightroom en Photoshop CC
  • De mogelijkheden van digitale zwartwit fotografie
  • Color management gebruiken in je fotografie
  • Reproduceren in plaats van scannen

Ton van der Heide heeft als docent les gegeven voor o.a. Adobe, Apple, NIDF, Fotovakschool, Fotoacademie en de Koninklijke Academie voor beeldende Kunst. Speciaal voor DuPho-leden heeft hij een aantal aanbiedingen gedaan:

GUP Magazine inspireert, motiveert en leidt je door de wereld van hedendaagse conceptuele fotografie. 4 keer per jaar wordt dit 180 pagina dikke internationale magazine (uit Nederland) gepubliceerd. het staat bol van de portfolio’s, boekreviews, artikelen en events. Een must-read voor elke fotografie-liefhebber.

DuPho-leden krijgen 20% korting op een jaarabonnement van normaliter €34. Interesse?

Pf is al 30 jaar hét vakblad voor de professionele fotograaf. De kracht van het blad is de combinatie van vaktechnische inhoud en beeld, samengesteld door een betrokken onafhankelijke redactie. Iedere uitgave bevat een uniek portfolio van een professionele fotograaf.

Eprintpro is sinds jaren hét adres voor het maken van exclusieve, luxe fotoalbums voor de professionele en semiprofessionele fotograaf. Deze luxe albums zijn bestemd voor een prachtige huwelijksreportage, bedrijfs- en productreportages, uitvaartalbums en indrukwekkende natuurfotografie.