Menu Zoeken

Kortingen.

Om het lidmaatschap van DuPho nog aantrekkelijker te maken bieden wij diverse kortingen. Denk aan kortingen op cursussen en vakbladen, aanbiedingen op apparatuur, aansluiting bij een incassobureau etc. Suggesties voor nog meer ledenvoordeel zijn altijd welkom.

Alle DuPho-leden die tussen nu en 31 maart een EIZO ColorEdge monitor aanschaffen kunnen tot 100 euro cashback krijgen.

Focus is al 104 jaar Nederlands meest toonaangevende fotografiemagazine. Focus biedt de lezer elke maand de mooiste portfolio’s, productinformatie, testartikelen van de nieuwste producten, inhoudelijke praktijk- en educatieve artikelen over uiteenlopende onderwerpen en artikelen over auteursrecht.

Benel is sinds 1990 dé groothandel op het gebied van foto, video en optiek. zij leveren meer dan 4.500 producten uit eigen voorraad. Hun klantenkring bestaat uit professionele fotografen en fotowinkels. Het voordeel van Benel is dat je tegen groothandelsprijzen kunt inkopen.

Als fotograaf herken je het vast: je bent enthousiast bezig met je passie en investeert hiervoor het liefst in nieuwe apparatuur, maar die kost uiteraard wat en ligt best een flink deel van de week ongebruikt op de plank. Dan heb je waarschijnlijk veel aan Gearbooker

Vanaf heden kun je voor al je printwerk terecht bij Eyes On PhotoArt. Van Capi Lux Vak, naar Eyes On Media, naar Eyes On PhotoArt: maar nog steeds als full service fotolab en printbedrijf de beste op het gebied van Print & Finishing. Door samenwerking met o.a. World Press Photo heeft hun werk wereldwijd zijn weg gevonden naar musea, kunstgaleries, etalages, exposities, theaters, showrooms, instellingen, winkels etc.

Met Viewbook ontwikkel je met een eenvoudig online programma je eigen fotografie website. Fotografen over de hele wereld gebruiken Viewbook om een heldere en krachtige fotografie website te maken waarin de aandacht voor het beeld voorop staat.

Acryluxe en C&C Fotolijsten zijn twee zeer ervaren en dynamische ondernemingen in de kunststof- en fotolijsten wereld, gespecialiseerd op het gebied van foto-veredeling en presentatie. Zij bieden een uitgebreid assortiment producten aan, waarbij de persoonlijke aanpak, service en het actief meedenken met de klant centraal staat.

De pinpas is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch moeten veel fotografen vaak nog een factuur sturen waardoor ze lang moeten wachten op hun geld. Zou het niet ideaal zijn als er na een shoot direct afgerekend kan worden?

DuPho-leden kunnen MyAlbum business-pakket een half jaar gratis testen na het invullen van dit formulier.

Bootsma Technologies b.v. is gestart als een bedrijf dat zelfklevende platen leverde aan fotolaboratoria en is door de jaren heen een ware "plakspecialist" geworden. Ze zijn gespecialiseerd in het lamineren en plakken van foto's in klein en groot formaat. Ze plakken op diverse materialen en beschermen de foto's ook met diverse materialen.

BBP Light is al meer dan 20 jaar de importeur en leverancier voor film-, video-, tv- en fotografie-verlichting en toebehoren.

Bij het tonen van je DuPho-ledenkaart ontvang je 10% korting op het hele assortiment.

Op vertoon van je DuPho-ledenpas krijg je in de winkels van CameraNU.nl (dus niet online) een korting van 10% op onderstaande productgroepen: 

PicturePresent is een innovatief e-commerce platform gericht op professioneel fotografen. Fotografen gebruiken PicturePresent bij de verkoop van hun beelden en de presentatie van hun fotoshoots (via client sites en webstores).

De code waarmee je in de NIDF-webwinkel de korting krijgt wordt via e-mail aan de DuPho leden toegestuurd.

Er zijn verschillende workshops:

  • De workflow van de fotograaf in Lightroom CC
  • Het perfect bewerken van foto's in Lightroom en Photoshop CC
  • De mogelijkheden van digitale zwartwit fotografie
  • Color management gebruiken in je fotografie
  • Reproduceren in plaats van scannen

GUP Magazine inspireert, motiveert en leidt je door de wereld van hedendaagse conceptuele fotografie. 4 keer per jaar wordt dit 180 pagina dikke internationale magazine (uit Nederland) gepubliceerd. Het staat bol van de portfolio’s, boekreviews, artikelen en events. Een must-read voor elke fotografie-liefhebber.

DuPho-leden krijgen 10% korting op een jaarabonnement van normaliter €34. Interesse?

Pf Fotografie Magazine is het meest toonaangevende fotografie magazine voor iedereen die fotografie als vak en expressie serieus neemt. Pf is niet alleen het meest informatieve blad voor de fotograaf, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het medium fotografie, zoals curatoren, fotoredacteuren, galeriehouders, foto-verzamelaars, fotografie docenten en museumbezoekers.

Eprintpro is sinds jaren hét adres voor het maken van exclusieve, luxe fotoalbums voor de professionele en semiprofessionele fotograaf. Deze luxe albums zijn bestemd voor een prachtige huwelijksreportage, bedrijfs- en productreportages, uitvaartalbums en indrukwekkende natuurfotografie.