Menu Zoeken

Pf Magazine

Pf is al 30 jaar hét vakblad voor de professionele fotograaf. De kracht van het blad is de combinatie van vaktechnische inhoud en beeld, samengesteld door een betrokken onafhankelijke redactie. Iedere uitgave bevat een uniek portfolio van een professionele fotograaf.

Pf is een bron van informatie, inspiratie, techniek, portfolio, interview, achtergrond, specials en creatie. Het vakblad verschijnt 8 keer per jaar, op extra groot formaat en een uniek portfolio op speciaal papier. Tevens verschijnt er twee keer per jaar een special edition. Pf is behalve als abonnement ook in de losse verkoop verkrijgbaar via de website.

DuPho korting

DuPho-leden ontvangen een exclusief aanbod om het abonnement op Pf. Voor slechts €62,- ex BTW ontvang je een jaar lang het vakblad thuis op de mat met daarbij als extra inspiratie onder meer de Pf Beeldspecial en de Pf Bewegend Beeld special. 

Exclusief voor alle DuPho-leden met een Pf-abonnement is ook de online versie van Pf beschikbaar en kun je gebruikmaken van verschillende extra aanbiedingen. 

In de komende jaren ontvangen DuPho-leden een korting van 25% per jaar.

Ook profiteren van dit aanbod? Klik hier