Menu Zoeken

(Online) Boekhouden voor de lol? Natuurlijk niet!

Als fotograaf ga je niet boekhouden omdat je het leuk vindt, maar omdat het moet. Met het systeem van EZ Boekhouding weet je zeker dat je aan jouw belastingverplichtingen voldoet en dat je alles goed voor elkaar hebt in het geval er een belastingcontrole komt. Zoals een klant van ons het heeft ervaren: 

De belastinginspecteur was zeer tevreden over het overzicht dat ik kon bieden. Dat kwam met name omdat ik alles in één pdf kon overhandigen. Dit rolt gewoon automatisch uit het boekhoudsysteem. Hiermee kon de belastinginspecteur direct zien dat alles in orde was en was het vrij snelle en prettige controle.

DuPho Korting EZ Boekhouding Ruud Hoevenaar Richard Tas460

Daar zijn ze bij EZ Boekhouding natuurlijk trots op.

Hun boekhoudplatform doet meer dan je in eerste instantie zou denken. Je kunt niet alleen facturen, kosten, uren en kilometers verwerken. Het gaat juist om de vertaalslag van boekhouding naar belasting. Bij EZ Boekhouding komt er automatisch een concept btw-aangifte, inkomstenbelastingaangifte en (eventueel) ICP-aangifte uit het systeem rollen. Daarmee hoef je zelf niet meer te stoeien met de aangiftes, zij hebben het werk al voor je gedaan.

Als DuPho-lid krijg je ook nog eens 25% korting op alle abonnementsvormen. Meteen bekijken hoe het werkt? Ga naar www.ezboekhouding.nl/dupho

Foto: Richard Tas