Menu Zoeken

Speciaal voor fotojournalisten heeft DuPho een samenwerking met de NVJ/NVF (Nederlands Foto Journalisten) vwb fotografen die werken in opdracht voor kranten en tijdschriften.

Perskaart

Indien je voldoet aan de specifieke eisen voor een foto-journalistieke perskaart van de NVJ (NVF) is het mogelijk om een kaart via ons aan te vragen. De kaart is aan te vragen voor leden die:

  • een substantieel deel van hun jaarinkomen uit professionele journalistieke werkzaamheden halen, werken volgens journalistieke principes en intenties, en kunnen bij hun aanvraag publicaties of projecten overleggen, die op een breed publiek gericht zijn. Uitzonderingen worden nader beoordeeld.

DuPhokaart

Voor alle leden hebben wij een DuPhokaart ontwikkelt waarmee je kunt aantonen dat je een professionele fotograaf bent die voldoet aan de toelatingseisen van DuPho. De kaart en het lidmaatschapnummer geeft je korting op collectieve verzekeringen en diverse evenementen. Tevens kun je je ermee identificeren als professioneel fotograaf bij conferenties, evenementen en festivals.