Menu Zoeken

Uitnodiging Fotografen Netwerkbijeenkomst

Hierbij nodigen Stichting FRAMED en Stichting 1000 Foto’s je uit om aanwezig te zijn bij de FotografenNetwerk bijeenkomst op 21 februari 2018 in Prismare gelegen in Cultuurpark Roombeek te Enschede.

Het is geheel vrijblijvend. Gewoon een lekker hapje drankje en een goed gesprek met collega fotografen in een ontspannen sfeer. 
Stichting FRAMED vertelt iets over zichzelf en Peter van den Doel over de Stichting 1000 Foto’s. Stichting FRAMED wil professionele fotografen met deze bijeenkomst informeren, inspireren en verbinden. 

Programma

14.00 uur Rondleiding 

door het hart van Cultuurpark Roombeek in de prijswinnende architectuur en wederopbouwwijk Roombeek.

15.00 uur Start bijeenkomst FotografenNetwerk 

onder het genot van een hapje en drankje
Na een korte introductie over Stichting FRAMED en FotografenNetwerk geven zij het woord aan Peter van den Doel.
Peter heeft een lange staat van dienst in de fotografie en als adviseur. Sinds 1982 werkzaam in de fotografie, nu voorzitter en samen met Eduard de Kam en Jan van der Schans oprichter van Stichting 1000 Foto’s. Voormalig directeur van Spaarnestad Photo en Dupho, de overkoepelende vakvereniging voor professionele fotografen in Nederland.
Fotofestival Naarden en het Mondriaan fonds sluiten de imposante lijst af. Hij weet als geen ander te boeien, te adviseren en te informeren en vertelt deze middag alles over 1000 foto’s. 

17.00 uur Een kleine wandeling

brengt ons bij de het fotogenieke levende kunstwerk en restaurant Het Paradijs. Daar wordt de dag afgesloten met een etentje en een goed gesprek. 

De consumpties hier komen als enige voor eigen rekening van de deelnemers zelf. Meedoen met het diner is natuurlijk niet verplicht, maar wel een absolute aanrader.

19.00 uur Einde

 

Wil je erbij zijn? Dat kan.

Het enige dat je moet doen is een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld in de email:

  • je naam
  • het telefoonnummer waarop je die dag bereikbaar bent
  • en bij welke programma onderdelen je aanwezig wilt zijn

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname, die je deelname definitief maakt.