Menu Zoeken

Geslaagde avond Futureproof Photography

Afgelopen dinsdag 4 februari organiseerden we samen met Marc Prüst, Pakhuis de Zwijger en Stichting Forhanna een avond in het kader van Futureproof Photography; over de sociale en financiële waarde van hedendaagse fotografie. 

Deze avond werden verschillende verdienmodellen belicht aan de hand van verhalen van diverse fotografen en sprak onze directeur Suzanne Henning samen met bestuurslid Manola van Leeuwe over ondernemen en je vermarkten als fotograaf.

Publicatie 'Vertel je verhaal'

Stichting Forhanna heeft met steun van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek een onderzoek gestart naar verdienmodellen in de documentairefotografie, uitgevoerd door Marc Prüst. Dinsdag werd de publicatie 'Vertel je verhaal. Een nieuwe rol voor fotografie in een veranderende markt' gepresenteerd. Het onderzoek en deze avond werden mede mogelijk gemaakt door DuPho, Pictoright, Stimuleringsfonds voor de journalistiek, World Press Photo en Stichting Forhanna. 

De publicatie kun je bestellen bij PhotoQ boekwinkel, je betaalt dan alleen de verzendkosten. Ook kun je de publicatie digitaal bekijken via Stichting Forhanna.

Terugkijken?

Kon je er niet bij zijn, maar wil je de avond terugkijken? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Pakhuis de Zwijger, daar staat de video van de avond online.