Menu Zoeken

Wie verdient volgens jou de Members Choice prijs 2020 - supported by SONY

Hallo, daar zijn we weer en we hebben leuk nieuws! Door de cornacrisis is helaas de SO 2020 Award even stil komen te liggen. We hebben onze plannen omgevormd en zullen op vrijdagavond 12 juni de SO 2020 Award uitreiken via een online awardshow waarin de genomineerden in de spotlight staan. De aankomende weken zullen we je hiervan op de hoogte houden. We trappen deze week af met een heel leuk nieuw onderdeel: de Members Choice Award -  supported by SONY! Wie zou volgens de leden van DuPho moeten winnen?

Je mag vanaf vandaag een stem uitbrengen op, het in jouw ogen, het beste werk van de Selectie Of 2020. De inzending met de meeste stemmen wint daarmee de Members’ Choice Award 2020 en een Sony α7R IV-camera. Hoe mooi is dat.

Hoe werkt het:

  • ga naar so.awardsplatform.com
  • log in met het e-mailadres dat bij DuPho bekend is
  • vul het wachtwoord in: vraag DuPho om wachtwoord
  • je mag maar 1 inzending nominerenn
  • je kan bij de inzending een commentaar achter laten waarom je vindt dat deze fotograaf moet winnen.
  • doe dit voor sluitingsdatum 5 juni 2020

Succes!

Winnaar krijgt Sony camera

De Sony α7R IV-camera bevat een indrukwekkende full-frame beeldsensor met 61,0 MP en levert eersteklas beeldkwaliteit met hoge resolutie en een groot dynamisch bereik. De camera biedt een verbluffende fotografische visie met behoudt van realtime Eye-AF, high-speed continuous shooting en nog veel meer. Ideaal voor onder andere portret-, landschap- en commerciële fotografen.