Menu Zoeken

#heelgewoonbijzonder, deel jouw perceptie van de nieuwe realiteit via instagram

Door het uitbreken van de Corona epidemie zitten we plotseling in een nieuwe realiteit: een uniek moment in onze huidige maatschappij waarbij door maatschappelijke isolatie en andere maatregelen we ons in ontelbare onverwachte, bijzondere, moeilijke, verrassende situaties bevinden.

Fotografen kunnen dit unieke moment vastleggen en delen. Zij geven hiermee invulling aan onze perceptie van deze nieuwe realiteit en geven daarmee de basis voor een beter en genuanceerder begrip van deze nieuwe realiteit.

We stimuleren fotografen werk te maken dat de nieuwe realiteit in beeld brengt: nu, maar ook in de toekomst. Het uitgangspunt is daarbij: HEEL GEWOON BIJZONDER

We vragen fotografen te kijken naar het simpele om hen heen, naar het positieve, het onverwachte, het onwerkelijke creatieve, de alledaagse schoonheid, de humor, vormen die zich schuilhouden op rare plaatsen, vervreemde locaties, die allemaal visueel momenten opleveren die heel gewoon bijzonder zijn.

Hoe werkt het?

Maak een bijzonder beeld in deze bijzondere tijd dat dit simpele moment voor jou verbeeldt: HEEL GEWOON BIJZONDER. Plaats deze op je Instagram-account met de hashtag: #heelgewoonbijzonder en tag ons @dupho_dutchphotographers

Wij zullen deze foto's delen op ons instagram-account. De rechten van de foto blijven uiteraard bij de fotograaf.