Menu Zoeken

Oproep enquête bruidsfotografie

De coronacrisis houdt Nederland nu al enige tijd in zijn greep. Ook de trouwbranche en daarmee de bruidsfotografie wordt hard getroffen. Wat kunnen we met elkaar doen om (weer) positief naar de toekomst te kijken? Hoe kunnen we plannen maken voor de toekomst? Bas Uijlings is samen met andere belanghebbenden www.trouwbranche.nl gestart om elkaar te informeren en te ondersteunen en samen tot oplossingen te komen. DuPho directeur Suzanne Henning en Bas Uijlings houden nauwgezet contact zodat we de stem van de bruidsfotograaf kunnen laten horen!

Er is besloten een grootschalige enquête te verspreiden om zo snel mogelijk een dwarsdoorsnede van onze trouwbranche te maken. Welke problematiek speelt bij jou als fotograaf en hoe kunnen we deze als branche aankaarten bij de politiek en via de media? Morgen, woensdag 3 juni, zal er een tweede enquête (30.000 adressen) uitgezet worden onder bruidsparen. Wat is het sentiment onder deze doelgroep? Wat zijn de problemen die ze zien? Hoe zien zij een bruiloft voor zich? Is er nog vertrouwen?

We hebben je hulp hard nodig! Met jouw hulp schetsen we een representatief beeld en helpen de resultaten de branche en ook de inzichten van onze beleidsmakers te veranderen.

  1. GRATIS aanmelden www.trouwbranche.nl
  2. Start met enquête

Waarom meedoen?

De enquête is volledig anoniem
De onderzoeksresultaten van deze enquête worden met je gedeeld
De onderzoeksresultaten van bruidsparen worden met je gedeeld

Help je mee?

Meld je vandaag nog aan op www.trouwbranche.nl én vul de enquête in!