Menu Zoeken

Fotofestival Naarden roept fotografen op werk in te sturen

Het FotoFestival Naarden nodigt professionele fotografen uit werk in te sturen voor de komende editie. Met ‘professionele fotografen’ bedoelen ze fotografen die een beroepsopleiding in de fotografie, foto academie of Fotovakschool hebben afgerond, die een expositie hebben gehad en/of die lid zijn van een vakvereniging. Het festival nodigt fotografen uit om aansluiting te zoeken bij het centrale thema.

Permanent Vacation

FotoFestival Naarden 2021 is een multimedia groepstentoonstelling met fotografie, installaties en videokunst. De vacation in de titel verwijst niet naar de jaarlijkse windstilte die lichamelijke ontspanning en geestelijke rust en reiniging biedt. Permanent Vacation is het leven zonder welke nuttige prikkel dan ook, zoals een Hollands landschap in crisistijd. Het is het leven dat troost biedt, ingegeven door de noodzaak om ons vrij te voelen.

Inzenden kan via de website www.fotofestialnaarden.nl waar ook de voorwaarden te lezen zijn. De inzendtermijn eindigt op 31 december 2020. Het curatorenteam zal de selectie voor haar rekening nemen. Wanneer de fotograaf geselecteerd wordt, zal diens werk worden tentoongesteld op één van de locaties van het fotofestival.