Menu Zoeken

SO heeft tien ambassadeurs om fotografen te stimuleren om mee te doen en het vakgebied en klanten op de hoogte te houden van deze prijs. Via de ambassadeurs legt SO verbindingen tussen de fotograaf en de opdrachtgever, de industrie en het bedrijfsleven.

SO Ambassadeur Ole Christern

Ole Christern

Mede-oprichter en algemeen directeur van creatief bureau N=5.
Begon zijn carrière bij designbureau VBAT en werkte later bij PPGH/JWT waar hij zijn partners ontmoette en in 1999 N=5 startte. Recent won het bureau de Grand Prix bij het Cannes Lions Festival en werd het Digital Agency of the Year (Lovies) en Dutch Agency of the Year (Eurobest).

Nevenwerkzaamheden: lid Raad van Advies bij Workshop Architects en bij JustUs (filmhub), voormalig voorzitter PANL en bestuurslid SIRE.

In 2014 ontving hij de Coq d’Honneur van het GVR voor zijn bijdrage aan het vak.

  

SO Ambassadeur Narda van t Veer Carli Hermes

Narda van ’t Veer

Oprichter UNIT C.M.A, The Ravenstijn Gallery
In 1977 komt Narda van ’t Veer in aanraking met het werk van Guy Bourdin. De liefde voor fotografie is geboren en enkele jaren later studeert ze af aan HTS op het gebied van marketing en economie, waarna ze een reclamebureau opstart gespecialiseerd in mode-accounts. Middels haar werk als art director komt ze in contact met diverse fotografen en in 1988 besluit ze haar eigen agentschap op te richten, Unit C.M.A. Inmiddels vertegenwoordigt zij nationaal en internationaal creatieven op het vlak van fotografie, illustratie en film; van veelbelovende talenten als Gilleam Trapenberg tot grote namen als Carli Hermès.

In haar dertig jaar als agent komt van ’t Veer ook veel in aanraking met kunstfotografie en fotografieboeken. Dit leidt tot de aanleg van een eigen collectie, welke onder andere werk van Helmut Newton en Collier Schorr bevat. Ook brengt haar grote kennis en netwerk op het gebied van fotografie haar op diverse projecten, zoals het realiseren van diverse fotografieboeken. In 2012 start van ’t Veer haar eigen galerie in samenwerking met Jasper Bode. Via The Ravestijn Gallery vertegenwoordigen ze fotografen als Philippe Braquenier, Blommers & Schumm en Robin de Puy. Sinds 2017 is ze toegetreden tot de Raad van Advies van World Press Photo. 
Foto: Carli Hermes