Menu Zoeken

Op donderdagavond 28 februari wordt de prijswinnaar bekend gemaakt  tijdens een feestelijke Award Show in het Compagnietheater te Amsterdam. Een spannend moment voor alle genomineerden.

Tijdens de Award Show zal Jess Henderson, van Outsider, een lezing houden 'Offline communication and real connection'.

De presentatie van de avond is in handen van Andrea van Pol.

 Programma

Inloop: 20.30
Aanvang awardshow: 21.00
Afterparty: 22.00
Einde programma: 00.00

Adres:
Compagnietheater 
Kloveniersburgwal 50
1012 CX Amsterdam

Afterparty

De eerste twee drankjes op de afterparty worden je aangeboden door Fotomat.
Wil je hierbij aanwezig zijn? Reserveer dan vóór 20 februari een kaartje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wees er op tijd bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Netwerkdiner

Voorafgaand aan de prijsuitreiking is het Netwerkdiner. Om alle geselecteerde fotografen zo goed mogelijk te ondersteunen en hun netwerk te vergroten binnen de industrie zal er een netwerk diner georganiseerd worden.

Alle ambassadeurs zijn bij het netwerkdiner aanwezig en nemen een klant/relatie mee voor wie deze avond net zo interessant kan zijn, als voor de geselecteerde fotografen. En om zoveel mogelijk publiciteit de genereren zorgen we er voor dat ook aan elke tafel pers aanwezig is.

De genomineerde fotografen zijn de hoofdgasten en wisselen elke gang van plek, om de kans te creëren met zoveel mogelijk mensen in contact te komen. Elke tafel wordt op een zorgvuldige manier samengesteld. 

Genomineerden

Bekijk hier het werk van alle genomineerden.