Menu Zoeken

Fotografie is overal, in kranten, tijdschriften, folders en flyers, op reclameborden, maar ook social media bestaan bij de gratie van goede foto’s. Wil je de fotograaf een hart onder de riem steken, steun dan de SO Award.

Zonder beeld geen beweging.

 

SO 2021 Sponsors 

 

EIZO logo 

EIZO is Japans voor beeld. Opgericht in 1968, ontwikkelen en produceren zij high-end display-producten en andere oplossingen voor markten zoals bedrijven, gezondheidszorg, grafische vormgeving, luchtverkeersleiding en maritiem.

De missie van EIZO is bij de vele klanten die zij bedienen altijd hetzelfde: imaging-oplossingen maken die mensen verrijken in hun professionele en persoonlijke leven.

EIZO Europe GmbH
Dr. Holtroplaan 34-36,
5652 XR Eindhoven
+31 (0)40-760 03 60
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

SO Sponsor JCDecaux

JCDecaux biedt in Nederland zichtbaarheid op alle belangrijke Buitenreclame-formaten en beschikt in diverse steden over de exclusieve gemeenteconcessie. Dit betekent dat JCDecaux de enige exploitant is met objecten op gemeentegrond.

De Buitenreclame-typen die JCDecaux in Nederland aanbiedt, zijn: Abri’s, Mupi’s, Billboards, digitale Buitenreclame, Total View Trams en bestickerde veerponten.

www.jcdecaux.nl

 

klomp boor zw 1
Klomps & Boor risicobeheer is een onafhankelijk, nationaal werkend assurantiekantoor.

In samenwerking met DuPho en een aantal gerenommeerde verzekeraars en Berkelstaete Assuradeuren is een uniek en exclusief product ontwikkeld wat naadloos aansluit op de specifieke verzekeringswensen van de beroepsfotograaf.

Klompen & Boor Risicobeheer
Singel 1
7411 HV Deventer
0570-69 17 77
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

SO Sponsor Nikon

'In het hart van het beeld'. Het 'hart van het beeld' vormt de uitdaging en Nikon durft die uitdaging aan.

Elk mens heeft een unieke kijk op de wereld: vol vreugde, verdriet, verwondering, hoop... en nog oneindig veel meer. Deze nuances van het hart kunnen in beelden worden vastgelegd, waardoor ze een levendige expressie krijgen in de zichtbare wereld. Beelden plaatsen de wereld in een totaal nieuw licht en dit kan onze levens weer diepgaand beïnvloeden. Daarom hebben beelden een onbegrensd vermogen om de menselijke geest te inspireren. Voor Nikon bestaat er niets mooiers dan het vermogen van beelden om de rijkdom van de menselijke ervaring uit te drukken.

https://www.nikon.nl

 

Canon WEB logo

 

Canon is de toonaangevende naam in beeldverwerking en is dat in de afgelopen 80 jaar geweest. Canon is de toonaangevende leverancier van oplossingen voor digitale beeldverwerking voor consumenten, bedrijven en professionals. De nadruk op technologie maakt deel uit van het bedrijfs-DNA en Canon zet zich in om mensen een nieuwe voorstelling te geven van wat mogelijk is met beeldverwerking.

canon.nl

 

SO 2020 Sponsor eyes on photoart 

Het werken aan kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal is onze passie! Van advies, ontwerp, DTP, beeldproductie, beeldafwerking tot aan montage en installatie. Ons werk heeft wereldwijd zijn weg gevonden naar vele kunstgaleries, musea, particuliere verzamelingen, exposities, winkels, etalages, beurzen, scholen, instellingen, kantoren, theaters en showrooms.

eyesonphotoart.nl

 

Mediapartners

SO Award Mediapartner Focus       Pf 2021 Goud SM

 

 

 

 

Heb je ook interesse om de SO 2021 Award te sponsoren? Vraag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan naar de mogelijkheden