Menu Zoeken

DuPho heeft een samenwerkingsverband met de juridische dienst van de NVJ (Nederlands Vereniging voor Journalisten). Een team van experts geeft advies en zo nodig ondersteuning.

De juridische dienst biedt individuele rechtsbijstand en juridisch advies op het gebied van arbeid en inkomen; sociale zekerheid; incassozaken; auteursrecht; contractenrecht en letselschade gerelateerd aan persoonlijk verrichte arbeid.

Bovendien kun je gebruik maken van het zgn. Juridisch Loket. Deze dienst biedt je de mogelijkheid elke middag korte juridische vragen te stellen rechtstreeks aan een jurist. Deze ondersteuning kun je zien als een vorm van rechtsbijstand verzekering en scheelt je als lid veel geld indien je er gebruik van moet maken ten opzichte van gebruik van commerciƫle partijen.

Quotes van leden

Dana van Leeuwen: "Dankzij de goede juridische bijstand van DuPho heb ik een contract van mijn opdrachtgever kunnen aanpassen. Hierdoor loop ik geen onnodig risico meer en blijf ik de rechten houden over mijn eigen beeld."

pdfRechtsbijstandvoorwaarden2015.pdf