Menu Zoeken

De juridische dienst van DuPho biedt individuele rechtsbijstand en juridisch advies op het gebied van auteursrecht, ondernemersrecht, contractenrecht en incassozaken. DuPho-leden hebben de mogelijkheid korte juridische vragen te stellen rechtstreeks aan onze jurist Max van Olden.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor hulp bij offertes, opstellen en uitleg van licenties, onderhandelingen, maar ook voor het bepalen van je uurtarief. Veel antwoorden kun je vinden op de kennisbank, maar soms heb je meer ondersteuning of feedback nodig. Daarvoor kun je altijd contact met ons opnemen.

Lees hier het reglement voor de juridische dienstverlening

Quotes van leden

Dana van Leeuwen: "Dankzij de goede juridische bijstand van DuPho heb ik een contract van mijn opdrachtgever kunnen aanpassen. Hierdoor loop ik geen onnodig risico meer en blijf ik de rechten houden over mijn eigen beeld."

Anke van der Meer: "Dupho heeft mij geholpen met de prijsbepaling bij de aankoop van een bestaande foto. De tip om twee bedragen als optie te geven, voor minder of juist uitgebreider gebruik, was een héél goede!"