Menu Zoeken
 • DuPho Rotterdam Fashion Photography talk met fotograaf Vivianne Sanderse en stylist Bernadette van Wijlen

  Cinerama-VivianneSanderse-4-klein.jpg

  Foto: Vivianne Sanderse

  Deze middag zullen fotograaf Vivianne en styliste Bernadette vertellen over hun werk, de samenwerking en geven een kijkje in hun keuken. Dit in de prachtige Studio Two Space te Rotterdam. Kom luisteren en kijken naar hun inspirerende verhaal. We sluiten af met een vrijdagmiddagborrel.

  Over Vivianne Sanderse
  DuPho lid Vivianne Sanderse doet aan geënsceneerde fotografie, en is gespecialiseerd in mode- en reclamefotografie. Het betreft veelal het ontwikkelen van beeldconcepten voor campagnes en advertorials voor diverse opdrachtgevers.
   
  Het werk van Sanderse is een mix tussen mode-, portret- ,en lifestylefotografie met filmische aspecten. Door het suggereren van een verhaal kunnen de kijkers een interactie aangaan met de beelden. Zij kunnen het verhaal zelf afmaken, hun eigen gevoel erin leggen óf het simpelweg mooi vinden.

   

  2023 09 30 AMatterOfStylingBern 0048 3 final

  Foto: Julie Vielvoije

  Over Bernadette
  Bernadette is hoofd stylist bij A Matter Of Styling waar men de de rol van stylisten herdefinieert. De stylisten van A Matter Of Styling zijn visuele verhalenvertellers, georganiseerde planners en samenwerkingspartners die bij elke stap met hun klant samenwerken.

  Met gedurfde kleuren en opvallende patronen schuwen ze het niet om een statement te maken met hun werk. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste mode- en designtrends, maar weten ook wanneer ze de regels overboord kunnen gooien en hun eigen trends moeten maken. Hun scherpe intuïtie en scherp oog voor detail onderscheidt hun werk en creëert looks en scènes die zowel mooi als iconisch zijn.

  Het portfolio van Bernadette / A Matter Of Styling omvat werk voor mondiale merken als Philips en McDonald’s, maar ook voor opkomende onafhankelijke merken met gedurfde creatieve visies.

  2023 06 17 Inflatables2 0276 1 final

  Foto: Julie Vielvoije
  Styling: A Matter Of Styling

  Kom je langs?
  Aanmelden via marie@dupho.nl

  DuPho Rotterdam
  DuPho Rotterdam wordt georganiseerd door DuPho-leden Renske Derkx, Rick van der Vlies, Vivianne Sanderse en Daphne van Drenth. Zij initieren en organiseren deze bijeenkomsten samen met DuPho.
  Dit initiatief wordt ondersteund door DuPho is opgezet in het verleden door Rotterdamse leden Rogier Bos, Sebastiaan Knot, Marieke de Lorijn en Bert Salari.

   

  Datum: 19 Juli 2024
  Tijd: 15:00 - 18:00
  Locatie : Studio Two Space, Sint-Agathastraat 54 3037SH Rotterdam - De Wasserij unit 2.2.
  Ledenprijs: gratis
  Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.