Menu Zoeken
 • DuPho Intervisie

  dupho_agenda_intervisie_aarthelder.jpg

  Heb je vragen over en/of problemen in je dagelijkse werkpraktijk en behoefte aan feedback van collega’s? Geef je dan op voor DuPho Intervisie. Juist in deze tijden van corona is het fijn elkaar steunen/versterken en te kijken naar je professionele ontwikkeling. Aart Helder leert fotografen om elkaar te coachen. Het samenspel tussen groepsreflectie en individuele bewustwording en actie is de kern en de kracht van deze intervisie. 

  Succesvolle pilot

  De pilot van DuPho intervisie was zeer succesvol. Fotografen hebben het als waardevol ervaren om van en met elkaar te leren. Tobias Bijl, een van de deelnemers: "Het is fijn om te kunnen sparren met collega’s. Fotograaf is uiteindelijk een vrij solistisch beroep maar binnen zo’n groep wordt al snel duidelijk dat je met veel dezelfde vragen zit. Intervisie heeft mij een belangrijk inzicht gegeven over de focus die ik wil aanbrengen”. Nieuwsgierig? Kijk dan ook de video waarin deelnemers hun ervaringen delen.

   

  dupho intervisie deelnemers

  Waarom zijn deelnemers enthousiast?

  • Intervisie geeft inzicht in de eigen werksituatie en brengt nieuwe perspectieven en oplossingen
  • Intervisie verbetert het reflectieve vermogen en vergoot de zelfkennis/mensenkennis
  • Intervisie werkt aantoonbaar stress-verlagend en probleemoplossend
  • Intervisie verstevigt je communicatieve vaardigheden zoals waardevrij luisteren, feedback geven en open vragen stellen;

  Voor wie?

  DuPho biedt intervisie voor iedereen uit de sector aan. De coach houdt bij het samenstellen van de groepen (6-7 personen) rekening met je persoonlijke profiel, werksituatie, senioriteit en diversiteit.

  Intake

  Je kan nu aanmelden. Na je aanmelding ontvang je een intakeformulier en neemt Aart Helder contact met je op voor een intakegesprek. Op basis daarvan besluit jij of je deelneemt en DuPho Intervisie inderdaad aansluit op jouw behoefte. 

  Intervisiecoach Aart Helder

  Aart Helder werkte 15 jaar in de creatieve sector (cultuur, media en design) alvorens zich te richten op mensen en organisaties. Sinds 2016 werkt hij als coach en trainer in uiteenlopende organisaties (o.a. Triodos Bank, Nederlandse Vereniging van Journalisten NJV, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers BNO). Helder verzorgt trainingen en ontwikkelde zijn eigen methode om intervisie te begeleiden. Hij beschouwt intervisie als een heel vruchtbare, betaalbare methode om persoonlijke groei te stimuleren en professionele effectiviteit te verhogen.

  Wat zeggen de deelnemers van intervisie met Aart Helder?

  Fotografen hebben het als waardevol ervaren om van en met elkaar te leren. Tobias Bijl, een van de deelnemers: "Het is fijn om te kunnen sparren met collega’s. Fotograaf is uiteindelijk een vrij solistisch beroep maar binnen zo’n groep wordt al snel duidelijk dat je met veel dezelfde vragen zit. Intervisie heeft mij een belangrijk inzicht gegeven over de focus die ik wil aanbrengen”.

  De prijs voor kick-off* meeting en vier begeleide sessies (van 3 uur) is in totaal:
  DuPho-leden: € 300,- per persoon
  Niet-leden: € 350,- per persoon
  Deze bedragen zijn exclusief btw.

  *De intakefase is geheel gratis. Besluit je na de kick-off meeting om te stoppen, dan brengen we 25% van het deelname bedrag in rekening. Daarna ben je het gehele bedrag verschuldigd.

  Meld je nu ook aan!

  Je kan je nu aanmelden voor DuPho Intervisie. Nieuwe groepen starten zodra er weer een paar goede groepen geformeerd kunnen worden.
  Stuur je naam, e-mailadres en telefoonnummer naar marieke@dupho.nl
  Aart Helder neemt aansluitend contact met je op voor een (gratis) intakegesprek. 

  De startdatum en voorkeursdag wordt bepaald in overleg met de groepen.

  Meer informatie over Aart Helder vind je hier.

   

  Datum: 15 December 2021
  Tijd:
  Locatie : Verschillende data en locaties door het land
  Ledenprijs: 300 euro ex btw
  Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.