Menu Zoeken

Agenda

 • dupho_agenda_intervisie_aarthelder.jpg

  DuPho Intervisie

  Heb je vragen over en/of problemen in je dagelijkse werkpraktijk en behoefte aan feedback van collega’s? Geef je dan op voor DuPho Intervisie. Intervisie is een Nederlandse vinding en wordt in het Engels treffend vertaald als peer to peer coaching. Dat is wat intervisiecoach Aart Helder doet: gelijkwaardige collega's samenbrengen en hen leren om elkaar te coachen. Het samenspel tussen groepsreflectie en individuele bewustwording en actie is de kern en de kracht van deze methode.

  De vragen die aan bod kunnen komen zijn zeer divers: Hoe kan ik als zelfstandig fotograaf beter onderhandelen en waarom vind ik dit zo moeilijk? Hoe komt het dat de verwachtingen van mij en mijn klanten uit elkaar lopen en versta ik mijn opdrachtgevers eigenlijk wel? Ik heb geleerd te acquireren, maar wat belemmert mij om het daadwerkelijk te doen? Hoe kan ik beter omgaan met deadlines en alle stress die daarbij komt kijken? Hoe houd ik plezier in mijn werk als fotograaf?

  Waarom zijn deelnemers enthousiast?

  • Intervisie geeft inzicht in de eigen werksituatie en brengt nieuwe perspectieven en oplossingen
  • Intervisie verbetert het reflectieve vermogen en vergoot de zelfkennis/mensenkennis
  • Intervisie werkt aantoonbaar stress-verlagend en probleemoplossend
  • Intervisie verstevigt je communicatieve vaardigheden zoals waardevrij luisteren, feedback geven en open vragen stellen;

  Voor wie?

  DuPho biedt intervisie voor iedereen uit de sector aan. De coach houdt bij het samenstellen van de groepen rekening met je persoonlijke profiel, werksituatie, senioriteit en diversiteit.

  Intake

  Je kan nu aanmelden. Na je aanmelding ontvang je een intakeformulier en neemt Aart Helder contact met je op voor een intakegesprek. Op basis daarvan besluit jij of je deelneemt en DuPho Intervisie inderdaad aansluit op jouw behoefte en word je ingedeeld in een groep (6-7 personen).

  Intervisiecoach Aart Helder

  agenda intervisie aarthelder zw

  Aart Helder werkte 15 jaar in de creatieve sector (cultuur, media en design) alvorens zich te richten op mensen en organisaties. Sinds 2016 werkt hij als coach en trainer in uiteenlopende organisaties (o.a. Triodos Bank, Nederlandse Vereniging van Journalisten NJV, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers BNO). Helder verzorgt trainingen en ontwikkelde zijn eigen methode om intervisie te begeleiden. Hij beschouwt intervisie als een heel vruchtbare, betaalbare methode om persoonlijke groei te stimuleren en professionele effectiviteit te verhogen.

  Wat zeggen de deelnemers van intervisie met Aart Helder?

  Eerdere deelnemers geven aan dat ze door intervisie nieuwe inzichten krijgen en hun werk beter kunnen doen.

  "Ik krijg er energie van om met gelijkgestemden te sparren."

  "Intervisie vond ik goed omdat ik aandacht en tijd heb besteed aan het functioneren van mezelf en mijn bedrijf. De groep en het programma bieden daarvoor een veilige en uitdagend omgeving."

  "Het hielp mij enorm om de luiken te openen en in wisselwerking gedachten van anderen te mogen ontvangen."

  Kosten

  De prijs voor kick-off* meeting en vier begeleide sessies (van 3 uur) is in totaal:
  DuPho-leden: € 250,- per persoon
  Niet-leden: € 300,- per persoon
  Deze bedragen zijn exclusief btw.

  *De intakefase is geheel gratis. Besluit je na de kick-off meeting om te stoppen, dan brengen we 25% van het deelname bedrag in rekening. Daarna ben je het gehele bedrag verschuldigd.

  25%  korting

  Omdat DuPho de eerste keer dit intervisietraject aanbiedt, krijgen de eerste 20 aanmeldingen een korting van 25% over het bedrag van € 250,-

  Meld je nu ook aan!

  Aanmelden kan tot en met 30 september. Stuur je naam, e-mailadres en telefoonnummer naar marieke@dupho.nl.
  Aart Helder neemt aansluitend contact met je op voor een (gratis) intakegesprek.

  De startdatum en voorkeursdag wordt bepaald in overleg met de groepen.

  Meer informatie over Aart Helder vind je hier.

  Foto: Saffron Pape

  Datum: 1 November 2019
  Tijd: 09:00 - 09:15
  Locatie : Verschillende data en locaties door het land
  Ledenprijs: 250 euro ex btw
  Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.