Menu Zoeken

Als professionele fotograaf en zzp’er sta je er in de meeste gevallen alleen voor. Het vak vergt veel aandacht voor creatieve ontplooiing en ook je rol als ondernemer vraagt om heel wat inspanning. DuPho helpt je daarbij en daar kan je lang plezier van hebben.

10 redenen om nu lid te worden

1. Belangenbehartiging.

Lid worden van DuPho betekent meebouwen aan de toekomst van jouw vak. Wij zorgen dat jouw stem gehoord wordt in Den Haag en in Europa. Op basis van jouw input lobbyen wij voor fair pay en spelen we in op kansen en bedreigingen voor beeldmakers. Onzichtbaar maar onmisbaar werk. Mede mogelijk gemaakt door jouw lidmaatschap.

2. Juridisch.

Als lid heb je toegang tot onze juridische dienst die gespecialiseerd is in auteurs-, portret- en contractenrecht. Is jouw foto gebruikt zonder toestemming: wij zorgen dat jij je geld krijgt. Onbetaalbaar!

3. Zichtbaarheid.

DuPho is dé beroepsvereniging voor professionele beeldmakers. Dat weten opdrachtgevers ook. Bij ‘Onze fotografen’ op onze website ben je te vinden op naam, specialisatie en plaats. Laat zien wie je bent en wat je kunt.

4. Korting.

Om het lidmaatschap van DuPho nog aantrekkelijker te maken regelen wij kortingen voor je, bijvoorbeeld op cursussen, vakbladen en apparatuur.

5. Zakelijk.

Je kunt bij ons terecht voor hulp bij het opstellen van offertes, uitleg over licenties, advies bij onderhandelingen, maar ook voor het bepalen van je uurtarief. Wij denken graag met je mee.

6. Papierwerk.

DuPho biedt voorbeelden van o.a. aanmaningen, offertes, licenties, quitclaims en inbreukbrieven. Onze algemene voorwaarden zijn de standaard in de markt. Maak er gebruik van om je ondernemersrisico te verkleinen en zorg voor duidelijkheid naar je opdrachtgever. Op onze site kun je het allemaal downloaden.

7. Community.

Kom naar DuPho-bijeenkomsten en -workshops. Sluit je aan bij een van de platforms. Maak kennis met andere leden, doe inspiratie en nieuwe vaardigheden op.

8. SO Award.

DuPho organiseert sinds 2013 de ‘Selection Of Dutch Photography Award’ om professionele fotografen een boost te geven. DuPho-leden ontvangen 50% korting op deelname.

9. Nieuws.

In de wekelijkse nieuwsbrief houden we alles voor jou bij: uitnodigingen en aankondigingen, nieuwe deals en het laatste nieuws over je vakgebied.  Zo ben je altijd op de hoogte.

10. Verzekering.

Assurantie- en adviesbureau Klomps & Boor Risicobeheer biedt speciaal voor DuPho-leden een verzekeringspakket met aantrekkelijke korting. Daarmee verdien je je contributie zo weer terug.

Professionele beeldmakers zijn lid van DuPho.

Sluit je aan bij de beroepsvereniging van en voor professionele fotografen en beeldmakers. Vul het aansluitformulier in en wij zorgen dat je aanmelding zo snel mogelijk wordt verwerkt. 

Heb je nog vragen? Bel 020-788 44 88 od mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.