Menu Zoeken

DuPho Partners


Klomps & Boor risicobeheer is een onafhankelijk, nationaal werkend assurantiekantoor.
In samenwerking met de branche organisaties voor beroepsfotografen en een aantal gerenommeerde Nederlandse verzekeraars is een uniek en exclusief product ontwikkeld wat naadloos aansluit op de specifieke verzekeringswensen van de beroepsfotograaf.

 

 logo GP galerie pennings

Om meer te organiseren voor onze DuPho-leden in de regio zuid en omstreken, hebben we een mooie samenwerkingspartner gevonden. Galerie Pennings is een galerie voor fine art photography waar tentoonstellingen, lezingen en workshops worden georganiseerd.

 

DuPho Mediapartner


Pf is al 30 jaar hét vakblad voor de professionele fotograaf. De kracht van het blad is de combinatie van vaktechnische inhoud en beeld, samengesteld door een betrokken onafhankelijke redactie. Iedere uitgave bevat een uniek portfolio van een professionele fotograaf.

Pf is een bron van informatie, inspiratie, techniek, portfolio, interview, achtergrond, specials en creatie. Het vakblad verschijnt 8 keer per jaar, op extra groot formaat en een uniek portfolio op speciaal papier. Tevens verschijnt er twee keer per jaar een special edition. Pf is behalve als abonnement ook in de losse verkoop verkrijgbaar via deze website.

 

SO 2015 Sponsors

   
montblanc digital productions is een Amsterdams no nonsense productiebedrijf waar beeldretoucheurs, designers, dtp/vormgevers, developers, producers en een netwerk vol top freelancers met veel passie aan print en digitale producties werken.


        
No Office is een Amsterdamse creatieve studio, gespecialiseerd in branding en ontwerp voor de creatieve en mode-industrie. Zij raadplegen en creëren merk strategieën, concepten en leveren wereldwijd creatieve richting voor en in samenwerking met hun klanten.


Klomps & Boor risicobeheer is een onafhankelijk, nationaal werkend assurantiekantoor.
In samenwerking met de branche organisaties voor beroepsfotografen en een aantal gerenommeerde Nederlandse verzekeraars is een uniek en exclusief product ontwikkeld wat naadloos aansluit op de specifieke verzekeringswensen van de beroepsfotograaf.Sigma Benelux is exclusief distributeur van de Sigma producten in België, Nederland en Luxemburg. Vanuit de hoofdvestiging in Houten worden intensieve contacten onderhouden met een over de gehele Benelux verspreid fijnmazig netwerk van fotospeciaalzaken. Dit zorgt voor een uitstekende verkrijgbaarheid van de Sigma producten en een prima service.


Dutch casting agencyis de grootste castingbureau voor modellen, acteurs hostesses en extra's in Nederland. Gespecialiseerd in commercials, reclame fotografie, film en televisie in binnen- en buitenland.De Casting Studio is sinds de oprichting in 2005 gespecialiseerd in het casten, boeken en werven van acteurs, semi-acteurs, modellen en edel-figuranten voor diverse commerciële doeleinden. EIZO levert een uitgebreid assortiment monitoren voor kantoor-, grafische en gamingtoepassingen en voor de industriële en medische sector. Alle producten van EIZO onderscheiden zich door een voortreffelijke kwaliteit en een hoge mate van betrouwbaarheid en ergonomie.


JCDecaux is wereldwijd marktleider op het gebied van modern, functioneel en gebruiksvriendelijk stadsmeubilair. Zij stellen in december diverse abri's ter beschikking voor de SO 2015 buiten-expositie.

 SO 2015 Mediapartners