Menu Zoeken

Online Workshop Portret retouche (vol)

DuPho_workshop_lores.jpg

Tijdens deze workshop leer je alle elementen van een professionele workflow - van de juiste opbouw tot geavanceerde technieken voor de perfecte portretretouche. Of je nu een mode, editorial, profiel of portretfotograaf bent, wat je leert in deze workshop zal je beelden naar een hoger plan tillen. Professionele beeldbewerker en gecertificeerde Photoshop CC trainer Violina Jeliazkova deelt haar ervaring aan de hand van diverse Photoshop technieken. Je wordt aan de hand meegenomen en gaat actief aan de slag om je bewerkingen efficiënter en subtieler te krijgen alsmede problemen succesvol aan te pakken.

De workshop is geschikt voor gebruikers van Photoshop die reeds bekend zijn met lagen, laagmaskers en retoucheer gereedschappen.

Programma:
• Beeldanalyse en portretretouche checklist
• Retouche workflow
• Overvloeimodi en laagstijlen
• Huid en haar bewerkingen – o.a. doordrukken/tegenhouden en Frequency Separation
• Simpele en snelle technieken versus hoogkwalitatieve retouche
• Vormaanpassingen
• Verscherpen
• Handelingen voor een snelle en efficiënte retouche
• Creatieve inslag 

Voorwaarden:
Een snelle internetverbinding
Up-to-date besturingsysteem MacOS Mojave of Windows 10 (of later)
Up-to-date Chrome of Firefox browser
Laptop/Desktop met een recente Photoshop versie (RAW converter naar keuze)

Tijdens deze workshop werk je op eigen beelden. Ook kun je natuurlijk je specifieke vragen stellen rondom beelden die je al bewerkt hebt.

Niveau workshop: gemiddeld/gevorderd

Aanmelden

Maximaal 8 personen kunnen deelnemen per sessie. 

1. Maandagochtend 22 februari en de woensdagochtend 24 februari  van 9.00 - 12.30u

2. Maandagmiddag 22 februari en de woensdagmiddag 24 februari van 13.30 - 17.00u

De kosten van de workshop zijn 50 euro ex btw voor leden. Dit is vanwege de corona crisis dat we de prijs zo laag houden om leden tegemoet te komen. Uiteraard is dit een heel lage prijs voor een online workshop en waarborgen wij een goede kwalitiet met Violona.

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je kunt je opgeven voor 2x een ochtend of 2x een middag. Wij kijken dan waar er nog plek is.

Meer informatie over Violina Jeliazkova?
www.violinajeliazkova.com

Violina is Gecertificeerde Photoshop CC trainer (ACE), onafhankelijke creatieve instructeur met brede ervaring in beeldbewerking en digitale fotografie,
docent Photoshop & Lightroom op Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen, professionele beeldbewerker.  Naast workshops in groepsverband biedt Violina ook: • privé (studie)begeleiding, 
van basis tot gevorderd en high-end gebruik/toepassing van Adobe Photoshop, Lightroom en Capture One; • Incompany trainingen; • Retouche en High-End beeldbewerking diensten

Beeld: Ronald Koster

Datum: 22 Februari 2021
Tijd: 08:00 - 17:00
Locatie : Online
Ledenprijs: 50 ex btw
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.