Menu Zoeken

Grip op ondernemerschap voor fotografen - Basisworkshop ondernemerschap

dupho_workshop_grip op ondernemen.png

Workshop over:

De juiste focus: waar sta je voor, wat doe je, wat wil je, hoe bereik je dat?
Scherper positioneren: bepaal jouw unieke plek in de markt.
Acquireren: in gesprek komen met de juiste klanten

Ondernemerschap

Als creatieve professional kun je je op zeker moment niet meer afsluiten voor de zakelijke kant van je onderneming. Klanten komen niet meer zo makkelijk over de drempel, het bulkt van de concurrenten of je hebt elke dag juist te druk met opdrachtgevers regelwerk en het uitvoeren van projecten.

Kun je leren

Succesvol ondernemen hoeft gelukkig niet moeilijk te zijn en in deze workshop leer je op een toegankelijke manier over basics van ondernemerschap. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Je gaat naar huis met directe toepasbare kennis en een handig werksjabloon waarmee je op een praktische en concrete manier met elk onderwerp aan de slag kunt. 

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor zelfstandige fotografen met minimaal een jaar ervaring in de beroepspraktijk.

Door wie?

De workshop wordt gegeven door Ries Meertens (Coaching Creative Companies). Ries helpt ondernemers in de creatieve sector met het oplossen van lastige knelpunten, de professionalisering van hun bedrijfsvoering en het waarmaken van dromen en ambities. Ries zet hiervoor de ruim 25 jaar ervaring in die hij heeft opgedaan als oprichter en mede- eigenaar van diverse grote bureaus. Zijn coachees profiteren van zijn marktkennis, mensenkennis praktische inzichten en handige tool, waarmee zij hun zaken prettiger, beter en efficiënter laten verlopen. Ries geeft tevens les aan de TU Delft en de Rotterdamse Academie van Bouwkunst.

Kosten

De kosten voor deelname aan de workshop bedraagt 65 euro inclusief lesmateriaal. Voor niet-leden zijn de kosten 85 euro.

Martje: ‘Door de trainingen heb ik geleerd bewuster keuzes te maken om mijn bedrijf te laten groeien en haal ik meer plezier uit mijn werk.’

Femke: ‘Bedankt voor de inspirerende workshops! Sommige dingen ga ik echt anders aanpakken in de toekomst J.’

Aanmelden

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum: 30 Maart 2023
Tijd: 09:30 - 13:00
Locatie : Het Huis Utrecht, Utrecht
Ledenprijs: 80 euro ex btw
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.